berra227 Selamlar. 32+1 im. Kan değerinde magnezyum.normal çıktığı hal de dr um.magnezyum.ilaci verdi. Size de verdi mi.normal aralıklarda idi cunki
Yasemin00 berra227 Evet banada verdi ama ben içmiyorum gereksiz geldi bana boş kilo almaktansa sütümü, yogurdumu, peynirimi , yumırtamı bol tükeyiyorum ben o yüzden hiç.kramplarım olmadı
Merbe61 berra227 obur hafta doğumun var doktorum hiç vermdi hiç içmedim hiç kramp kasik ağrım olnadi belki ondan vermedi hergun bir soda mutlaka içtim en başından beri hiç bir vitamin magnezyum dışarıdan takviye almadım bebeğim 3100kilo kendim de 8kilo aldım Obur hafta doğumun var demem o ki bu tqr ilacalardan çok medet ummayin değerlerinize bakilmadan doktorlar jafalarina göre veriyor kan ilacı bile içmedim hergub et yumurta yoğurt tükettim kan değerim bile olması gerekenin üstünde çıktı
nil_sugra berra227 gebeliğimin başından beri doğal yollarla ilerliyorum. Her ay düzenli kan ve idrar tahlili yaptırıyorum. Maşallah bir gebeye ve en önemlisi takviye ilaç alan bir gebeye göre tüm değerlerim en ideal seviyede. 27+4 olduk ve ne kasılma ne kramp hiç birini yaşamıyorum. Bebeğimde bende çok sağlıklıyız hamdolsun