SMO İyi günler bu sabah miratech ile test yaptım 7 dik sonra baktım bişey yoktu uyudum bi saat sonra uyandım ikinci çizgi var net bir çizgi güvenebilir miyim siz kaç dk sonra gördünüz ikinci çizgiyi
haticeeeyy SMO ben hemen gormustum iki cizgiyide ama baska marka testi benim kullandigim 🐣 Rabbim gonlune gore versin insallah canim🤲
Semam SMO Tekrarlayabilirsin testi kuzum çünkü 10 dakika sonrası sayilmiyo benimde basima geldi bu durum koşarak kan verdim ama sonuç negatif çıkmıştı. Maksimum 10 dakika icinde çıkan sonuç kesin sonuçtur.
buse0935 SMO ben aynı marka testle adetim 2 3 gün geçmişken yaptım ve 2 dk içinde kop koyu bir çizgi çıkmıştı bence tekrarlayın yada eminn olmak adına kan verin
haticeeeyy SMO quick test eczaneden 5tl ye almistim bide benim 2 gunum gecmisti oyuzden baya belirgindi cizgiler 🤷♀️
ysmkml Bende hep o testlerden kullandım, 3 kez yaptım birinde bekledim bekledim hiç çıkmadı diğerinde silikti daha sonra koyulasti ama ben o ara kan vermiştim zaten diğerinde direkt koyu çıktı. 5dk geçince doğruluğu kalmıyor diye biliyorum