Sermec27 Gamzemesee canım nuba ve kafa yapısına göre kız benım oğlum da o cıkıntı dikti sen de o cıkıntı paralel blr de kafa yapısı daha yuvarlak daha minnoş hayırlısı olsun 🥰öğrenince yaz
Gamzemesee Gulsahcan80 acikcasi ayni goruntuden elimde iki adet var su icin biri 1 yasinda kizim birinede 13 haftaligim dun kiza benziyo dedi ama gonul erkekden yana .dunde ben post actm genelde erkek denildi ikilemde kaldm
Sermec27 Gamzemesee canım önemlisi doktor ne diyor ve ayrıca hayırlsı olsun bak ben oğlumu kucagıma alamadım Allahtan hayırlısını iste kız hayırlısyla kız olsun erkek hayırlıysa erkek olsun Allah ne derse o olur
Gamzemesee Gulsahcan80 sen neden bu kadar kiz istyon ilkse eger kizda olur erkekde amann benim bi kizim olunca israrm ondan
Gamzemesee Sermec27 saglikli olsunlar tabiki kucagmza almak nasip etsin insanoglu yetinmiyo.yarani acmak gibi olmasn sen neden kaybettn oglunu
Sermec27 Gamzemesee 38 haftalık anne karnında kalbı durdu 😔 ve hiç bir sebebi yok ne kordon dolanması ne kaka yapması ne başka bir şey pıhtılaşma da cıkmadı ve oğlum cok saglıklıymış anı kalp durması
Gamzemesee Gulsahcan80 oyyyy 😀😀😀 kader arkadasim 😀🤭 kac haftaliktin randevun ne zaman oglun kac yasinda
Gulsahcan80 Gamzemesee oğlum şuan 2 yaşında💙 Ultrason da 12 haftalıktım şimdi ise 14 olduk bayramdan hemen önce gitmeyi düşünüyorum seninkş kaç yaşında ki
Gamzemesee Sermec27 ne denilebilir bilemedim 9 ay karninda tasidgn bi cani rabbim verdi rabbim aldi lakin cok uzucu bi durum.rabbim yerini doldursun insallah
Gamzemesee Gulsahcan80 14 aylik kizim var 13 haftaligim bakalim bakalim ne olucak instagram #gokhangamzemese takipleselim istersen bende bayramdan once gidicem 21 inde randevum var 😀😀
Sermec27 Gulsahcan80 Amin canım bu da benim imtihanımmış rabbim imtihanımı gecenlerden eylesin inşallah 🙏
Sermec27 Gamzemesee Amin inşallah rabbim her zaman hayırlısını versin biz bilemeyiz hakkımızda neyin hayırlı olup olmadıgını