yasemin333 Defnederen benim 8 günüm kaldı adetime kanda belli olur mu acaba birkaç gün sonra kan versem🤔
yasemin333 iremgun o zamana adet günüm olmuş oluyor zaten😁 idrar testinde de belli olabilir o zaman kanda daha erken olması gerekmiyor mu
iremgun yasemin333 doktorum en erken 12 günde demişti ama çok net bilgim yok canım yanlış yönlendirme yapmıyım
SilaTR yasemin333 yumurtlamadan 7 gun sonra kanda çıkıyor canım 5-6 günde implantasyon oluyor hcg salınımı başlıyor
yasemin333 iremgun aslında acele etmem de memlekete tatile gideceğiz takip eden doktorum da görev yaptığımız ilde ,eğer gitmeden hamileysem ve öğrenirsek iğneyi dozunu falan yazdırıp gideyim diye dedim😊
SilaTR yasemin333 olur canım ama pozitif cikarsa 2 gun sonra tekrar kan ver diyecek hcg artışına bakacak ama daha geç gidersen 1 kerede netlesir sonra da keseyi görmeye gidersin🙏🙏🙏🙏😚😚😍😍
yasemin333 SilaTR biliyorum canım iki günde bir kan testiyle takip ediyorlar , yaşadım bu süreçleri bir kere de nasip olmadı işte☺️
SilaTR 1maviyol adet döngüme göre benim de 28 i canım ama 2 aydır periyodum değişti kimyasal gebelik falan da geçirdim geçen ay o da etkiledi hadi bakalim insallahh tutar da🙏 sevincimizi de heyecanimiz gibi bir arada yaşarız 😊🤗