Bus123 Kızlar yumurta hiç yiyemiyorum hamile kaldım kalalı bunun yerine kek yaparken içine bol yumurta kiriyorum faydası aynı olur mu yada sizler nasıl yapıyorsunuz yumurta yiyemeyenler
RabiaMG Bus123 bende yiyemiyordum. Bildircin yumurtasi alip hergun 1 tane kaynatip ekmegimi salcaya banip yiyorum. Bir yudumda bitiyor en azindan. Suan cirpilmis normal yumurta bile yiyorum cirpildiginda yaninda cay falan icmeyince kokmuyor. Ama bildircin deneyebilirsiniz. Ben doktoruma sormustum yiyebilirsin demisti😊
bburcu Bus123 ben yiyemediğim zamanlar 1 dilim ekmeği yumurta biraz süt tuz kimyon karışımına bulayıp 1 kaşık zeytinyağıyla kızartıyorum tavada
nil_sugra Bus123 ben yumurta ve tavuğu bile isteye bıraktım. Horozsuz, döllenmesiz çiftlik yumurtasının bana faydasından çok zararı var..! Tam anlamıyla Emin olduğum bir yer olursa ancak oradan yiyorum. Öyle bir yer bulmakta çok zorlaştı artık
Sentrk Bence etki edecgni sanmiyorm..bol bol karbonhidrat almis olacksn…haşla yesil naneyle yemeye calis..ben gunluk bi tane yiyirmmm
supermom-_ Bende hamile kaldıktan sonra tiksindim canım şuan 16+6 haftalığım hla tüketemiyorum, senin gibi kekin içerisinde tüketiyorum ama bunun yanında da menemen ve yumurtalı patates tarzında kahvaltılıkların içinde tüketiyorum tavsiye ederim 😊
Asiyeozgur Bus123 bende haşlanmış yiyemiyorum ama sahanda yapıyorum bol tuz atıyorum pul biber vs iyi oluyor
Zcarkit Bus123 kucuklugumden beri bende yumurtanin beyazını yiyemem ama sarısını yiyorum. Sabahları 2 günde birde olsa omlet, krep şeklinde tüketmeye çalışıyorum, sadece sarılarını alıp ama 😂
Superisiiiii Ahahahahahahah keke yumurta kırmak😂 doktorum dediki yumurta yerine peynir süt yoğurt tüket bende yiyorum
Balkupu Bus123 bence kek yerine krep deneyebilirsin peynirli falan daha iyi olacağını düşünüyorum hatta tam buğday ya da siyez unu ile 😊