Dgn2 Kuzeymasal detaylı yapan doktor ben ilac yazmıyorum kendi doktoruna raporu goster olcum yapilsin zaten ilaca baslar dedi kontrol altinda oldugun doktora goster dedi bende tamam dedim ne yapmam lazim dedim dinlenceksin dedi 3 hafta sonraya kendi doktoruna git dedi ilk gebelik bide simdi tuvaletten baska kalkmiyorum ayaga valla
Kuzeymasal Dgn2 üç hafta bekleme bence doktoruna gitmek için canım. Benim detaylı da birsey çıkmamıştı normal muayene de çıktı. Sen doktoruna gitmelisin canım
Mervekartal Benimde var canım 15 haftada fatk edildi 25 mm ama rahim agzına direk bakıyorlar acılma oluyormu diye benim ypk tu cok şükğr ben progestan her gece bi tane kulanıyorum doguma kadarda bu şekilde gidicek detaylı için perinatologdan rendevu aldım en iyi oymuş bu riskli gebeliklerde bu hafta gidicem bakalım ne der
Mervekartal Bide doktorum bana aşı yaptırma dedi bu tetenoz aşısı falan onlar rahimde kasılmaya sebebiyet verdigi için aşıyı yaptırtmadı bana inşallah hepimiz saglıcakla alırız kucagımıza bebeişlerimizi 😞
RabiaMG Simal61 hayr benim 50den 35e dustu yuruyus yaptigim icin. Normalde yuksek olmasi iyi suan yuruyus yasak dahada dusurebilir dedi cunku doktorum annem geldi islerimi yapiyor ben evde wc,yemek yemege, namaz kilmaya kalkiyorum sadece.
Simal61 Dgn2 benim de 29 mm dendi canım kendi doktorum hemen ilaç başladı 2 hafta sonra kontrole gideceğim
Simal61 Bsrlmnemr anladım canım detaylıdaki doktoru aradım o da baktı.. şuan normalden hafif farklılık var sıkıntı olacak durumda değil dedi ama doktorumun progestan başlamasına da iyi yapmış gibi konuştu
Bsrlmnemr Simal61 inşallah bir an önce bu sıkıntıyı aşarsın. Allah sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin
Kuzeymasal Simal61 canım o haftalarda daha yüksek olması lazım sanırım. Kendi doktorun ne dedi? 29. Hafta da 35 mm beğenmedi. Ayrıca yüksek olması lazım düşük değil
Simal61 Kuzeymasal benim haftam 23+5 koşalım dediği ise 29 çıkmış detaylıdaki doktoru aradığımda bana 27 olması lazım dedi ama yanlış mı duydum bilmiyorum ki ne olduğunu bile yeni öğreniyorum