Mihre Eymen-s Ben spinal sezaryen oldum ve uyuşturulduktan sonra takılmasını istedim.Ona rağmen çok irite,rahatsız ediciydi.
Merbe61 Eymen-s bende uyusturukduktan sonra takılmasını isticem acı ağrı olmuyormuş ama rahatsız edici bişey olabilir
Yasemin00 Eymen-s Genel anesji oldum daha önce iki dogumu derin nefes aldınmı acımıyo birde kendini kasmaman lazım
Aysenurr23 Eymen-s şahsen bana takılmadı sezeryan günü verilıyo bigün önceden belli saatten sonra yeme ıcme yasak zaten amelıyat oncesıde wcye gıtmemi istediler hıc sıkıntı yasamadım
Yasemin00 Eymen-s kendini sıkma rahat bırak ozaman olmaz canım bende bu defaki dogumumda sipinal olcak bakalım nasıl olcak sontadan korkmuyorumda ben sipinal den korkuyorum yoksa sonda çok öle korkulcak bişiy dil yani benim igne fobilerim var bide korkularım ondan sadece 😉
Kuzeymasal Eymen-s öldüm öldÜm, bayıltmadan sakın yaptırma. Şimdi ağustos ayında doğumum var asla izin vermiycem
Ervasevgi Eymen-s asla uyusturulmadan taktirtma acımıyor diyenlerin ağrı eşiği yüksek sanırım gayette acıyor burda korkma diye yalan soylicek halimiz yok kesinle uyusturulmadan taktirma canim
2evlatannesi Eymen-s ilk cocugum nisa hastanesinde uyutulduktan sonra takılmiştı ama ikincisi oda da kalp krizi geciricektim ayıkken takıldı kastım kendimi ama korkulcak birsey yokmuş sadece yanma oluyor oda 10 dakika işte uyuşturulana kadar kasmamak gerekiyor kendine
2evlatannesi Deletedmom328 ben erdem hastanesinde oldum özel bekliyorum belden uyuşturulcak ondan sonra diye geldiler odada taktilar indirdiler aşagıya itiraz ettim ama yok 😊 hastane hastane degisiyor nisa hastanesi uyuşturduktan sonra takmişlardi
Kelimeleringucu Bana doğumda takmislardi, hiç acimadi ne takarken ne çikarirken sadece sakinleştirici vermişlerdi panik atağım olduğu için o kadar
Yasemin00 Eymen-s Ay ne güzel zaten sonda dan korkmuyorumda igneden işte sevindim igne acıtmıyorsa canım