Hande-92 Selam kızlar. 33+6 günlüğüm. Öncesinde bir kaybım oldu o yüzden korkarak ilerliyorum bu hamilelikte. Bebeğim normalde çok hareketlidir pazartesi de kontrolden geldik sıkıntı yoktu fakat bu iki gündür çok sakin sessiz. Şimdi bu haftalarda bebek hareketlerini kontrol edin diyorlar ya erken fark etmenin faydası oluyor diye. Arada minik hareketleri oluyor ama sonra ses yok. Normal midir? yaşayan oldu mu aramızda böyle bir şey ? yani doktora ne zaman başvurmalı acaba? Nst bakıyorlar vs. Bebeğimin hayatını da sıkıntıya sokmak istemiyorum o yüzden soruyorum bu haftalar hareket azlığı normal midir? 🥺
Kuzeymasal Hande-92 ben ilk hamileliğimde iki günde bir doktora giderdim. Sen bu konuda sonuna da gelmişsin gerekirse her gün git baktır. Riske değmez
dilekgi123 Hande-92 bende 32+4 teyim hep sessizdi bebegim oyle sert tekmeleri can yakmalari olmadi kontrol gunlerinde daha cok hareketli olur tesaduf mu bilemem ama kontrolden bi iki gun sonra sanki orda yokmus gibi insani korkutur o yuzden iki haftada bir kontrole giderim ben bi saglik sikintimiz yok cok sukur
ecrinefsaerva Hande-92 canım bende 33+6 günlük hamileyim. Bebeğinin hareketlerinde azalma varsa beklemeden Dr a görün doğum başlangıcı olabilir çünkü. Bebeğini ve kendini riske atma. Dr um sana en doğru bilgiyi verir zaten. Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım 🙏🏻🙏🏻
Yesmckmk Bende 31 haftalığım 3-4 gündür aynı dediğiniz gibi çok az hareketleri vardı dayanamadım gittim ama hiç bi sıkıntı yok sanırım normal, Doktorum sıcaktan sen bunalıyorsun emin ol oda içerde bunalıyor dedi ve bugün tekrar eskisi gibi vurmaya başladı
Tortilla Hande-92 canm benm o haftalarda cok yavasladk hatta bı gun sabaha kadar vurdm hareket etmedı kahvaltıdan sonra etti aklım cıkmıstı. O haftalarda bı hareketeızlık oluyor sonra eskıye donuyor 35 ım kıpır kıpır suan. Ama yınede ıcıne sıkıntı dusuyorsa acıle git kalp sesını dınle.
Hande-92 Ara ara Bi hareket ediyor şükür 🙏🏻 bu postu yazdıktan sonra biraz hareketlendi. Gece bile düzgün uyuyamadım korkudan. Hastaneye de gitmek istemiyorum çok salgından dolayı sayılar artıyor bir de 😬 inşallah hepimiz sağ Salim sağlıklıca kavuşuruz bebeklerimize 🥰 teşekkür ederim cevaplarınız için 🙏🏻
cutemom95 Hande-92 ya böyle bir durumla iki kere karşılaştım ama ıkisinde de gittim gördüm içim rahat etti. Sürekli acabalarla stresle vakit geçirmektense 10 dk muayene olmak daha kolay. Bebek hareket edene kadar veya siz gidip görene kadar rahat yok.
sdadcr Hande-92 bebek çok hareketliyse bi kaç gün durgun olabilir dedi doktorum günde 10 defa tekme atıyorsa sıkıntı yok ayrıca yerleri daraldığı içinde eskisi gibi olmaz demişti
Mervee35 Hande-92 canım bende 36 haftalığım. Geçen gün temizlik falan yaptım baya yoruldum. Hiç tekmelerini hissetmedim. Gece saat 1.30 da acile gittim hareketlerini hissetmiyorum diye. Bebeğim de herşey normaldi şükür. Doktor bol sıvı alıp dinlenmemi önerdi. Sende öyle yapabilirsin