Hayriye1410 Merhaba hanımlar. 9+5 olduk doktorum 11. Haftada ikili testi konuşalım dedi. Tam bir bilgim yok fiyatlar nedir nasıl yapılır bu test( İstanbul Anadolu yakası)
Girlpowerbabe Hayriye1410 Kurtköy Ersoy hastanesi muayene+kan testi 200 TL ye yaptırdım. Normalde Pendik medipole gidiyorum orası muayene ile 400 küsüre geliyormuş
_edaa Hayriye1410 esenler medipolde dün yaptırdım canım 411 tl verdim. Uzman doktor cemile hanımda yptırdım
elcinsadem 2 Li tarama testini devlet hastanesinde yaptırdım. Ücretsiz . Bence devlette yaptırabilirsiniz sadece kan alıyorlar ve ultrasonda bebeğin burun kemiğine ve ense kalınlığına bakıyorlar doktor çokta önemli değil yani 😇
Hennza plnmir bercem hanıma gıdıyordum ama hastaneden ve doktordan memnun kalmadıgım ıcın ıstanbula donusumde doktorumu degıstırecegım sız hangı doktora gıdıyorsunuz
plnmir Hennza bende memnun kalmadım mesut beye gidiyordum şimdi Beykent hastanesine baslamayı düşünüyorum (dr, Faruk Çekmeceli )
MiniKaya Hayriye1410 canım ikili testi devlette yaptırabilirsin ücretsiz ben normalde özele gidiyorum ikili testim için devlete gittim arada orayada gidip muayene oluyorum 😊 detaylı ultrosonu özelde yaptıracağım bitek şeker yüklemesinide devlette yaptırmayı düşünüyorm
Hennza plnmir bende bahat clınıc hastanesıne gıdıcem dr resat bahat beye reyapa gıden kımse memnun degıl nedense
symslmz minikcasper hayır ilk önce ultrasonda ölçüm yapıyorlar bacak boyu burun kemiği ense kalınlığı damarları vs. Sonra kan alıyolar
Ecesuben Geçen sene Reyap ta tam 12+2 de Mesut Bey e yaptırdım. Çok memnun kaldık ayrıca cinsiyeti de öğrenmiş olduk:)Doktor cinsiyet konusunda çok çok iyi. toplam 150 200 gibi bi ücret ödemiştik. Tekrar hamileyim nasipse yine oraya gideceğim
minikcasper elcinsadem bende geçtiğimiz pazartesi yaptırdım ama ense kalınlığına falan bişey demedi bana yada dedi de ben mi hatırlamıyorum acaba ya. Çokta uzun sürmedi normal baktı.