Arel-sofia Merhabalar , 🤰🏼 Bebişim 5 haftalık , sadece kasık ağrım var onun dışında birşey hissetmiyorum kusma bulantı ve iyi hissediyorum kızlar . Kasık ağrısı da normalmiş doktorum rahmin büyüyor dedi . Sizde bu aşamada durumlar ne ?🧏🏼♀️
Kubraadmr Arel-sofia 6+3 olduk çok şükür kasık ağrılarım baya azaldı çok fena ayaklarım da yanma oluyor tek şikayetim şuan bu sanırım
Sedos5066 5+3 bende de var kasik ağrısı arada bel ağrısı normal dedi doktor banada sabahlarda hafif bulantı halsizlik en cok da uyumak istiyorum sürekli
Arel-sofia Sedos5066 umarım bulantınız devam etmez bazı hamilelikler bulantı kusma olmadan doğuma kadar devam edebilio umarım kısa süreli olur sizde de
Buse-93 Sedos5066 doktora gittiniz mi bende cuma gidicem 5 haftalığız bakalım birşey görebilecek miyz🙏🏻
Tac87 5 +4 üm ben de keseyi karından gördük pazartesi günü bazen sağ kasığımda ağrı oluyo geçiyor şuan bulantım yok ama dr asıl 7. Hafta ile olucaksa olur dedi bulantı
Ayca24 Bizde bugün tam 5 haftalık olduk🙋🤰Yorgunluk ,kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti var.Bugünde hafif bulantım olmaya başladı.Bide nedense sürekli ağzım sulanıyo sizlerdede oluyo mu 🙈
Buse-93 Sedos5066 çoooook şükür rabbim bizede nasip etsin bizde cuma gidicez kalp atısı duydunuz mu❤️
Sedos5066 Zeynepahmett ben ilk 4 haftalıkken 456 di 2 gün sonra 978 oldu sonra 2613 oldu 2 ye katlanması için senden kan alırlar değerlerine bakmak için herşey güzel giderse değerler 5. Hafta da keseyi görürsün allahın izniyle
Sedos5066 Buse-93 inşallah canım 🙏 hayır kalp atışına bakılmadı hiç pazartesi günü gel dedi şuan çok erken duyamayiz dedi inşallah pazartesi günü de kalp atışını duyariz🙏
Zeynepahmett Sedos5066 benim ilk teslim 374 tü. Önceki dusuklerimden dolayı ikinci test istedi o da 1079 Du. Cumartesi gel dedi kese için erken gibi geldi onun için sormak istedim teşekkür ederim cevap için canim