Aloneanqel Arkadaşlar aranızda idrar yolu enfeksiyonu olup, tam tarihinde sağlıklı bir şekilde doğum yapan yavrusunu sağ sağlim kucağına alan var mı? Daha yolun çok başındayız. 8+4 üz. Düşük yapmaktan çok korkuyorum.
Yagizkerem Aloneanqel ben 36 haftalığım bir aydır enfeksiyon var idrarimda bende korkuyorum umarım bebeğe gecmez
Merbe61 Aloneanqel benimde en başından beri vardı ne yazikki 20.haftadan beri antibiyotikte içtim bol su da içtim ama hala geçmedi haftaya doğuma gidicem hala var geçmiyor erken doğum riski oluyor yada düşük riski ama benim doktorum çok yoğun enfeksiyonlarda onlar olur demisti sağ salim 38haftaya geldik
Aloneanqel Yagizkerem bebeğe geçeceğini sanmıyorum. Erken doğum ya da düşük olabiliyormuş. Çok korkuyorum bu yüzden de
Aloneanqel brcaky bir kullanımlık verdi. Kullandım attım. Antibiyotik gibi ağır ilaç veremem daha çok erken dedi. 32 ydi lökosit 11 e düşmüş. Ama hiç olmasın istiyorum. Beni çok korkutan var düşük yaparsın diye 😭
brcaky Aloneanqel enfeksiyon konusu biraz riskli ama azalma var iyi bişey bu ilaç tedavisi dışında; pamuklu iç çamaşırı giy ve her zaman ütüle, asla günlük ped kullanma bide duştan sonra leğen varsa eğer suyla seyreltilmiş sirkeye otur ya da genital bölgeni yıka. Bir süre enfeksiyon bitene kadar ilişkiye girmeyin
MinnakLiva Aloneanqel merak etme benimki çok ileri bir enfeksiyondu yıllardır çektiğim bi sorun.. 37 haftalık olduk
Mihre Aloneanqel İlk hamileliğim hep bunun korkusu ile geçti ve doktorumda risklerinden bahsetmişti en başında.İnanın ben kendimi bildim bileli enfeksiyonluyum ve hamileliğimde ileri derece yükseldi çok şükür vakti zamanında sağlıkla kucakladım evladımı.
Aloneanqel Mihre ayy darısı bana olur inşallah. Ben de kendimi bildim bileli var. Farkediyordum hep sarı ve kokulu akıntım oluyordu bekarken de. Evlendikten sonra da devam etti ilaç fitil fayda etmedi hala da devam ediyor. İnşallah bende bebeğimi sağlıkla zamanında kucağıma alırım 🤲🏻🤲🏻
Kvlkgzmerhn Ben enfeksiyon ile 39+5e geldim hiçbir sekilde gecmedi herşey kullandik bugun doğum tarihi alacagim normal doğum suni ile 🙏
Aloneanqel DilekBodurr inşallah bende sizin gibi o haftaları görürüm. Allahım hepimizin evladını kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla ve hayırlısı ile