Prenses001 Asell teşekkür ederim. Hayır hiç bir sey yapmadım. Vücuda bağlı sanırım bazen ne kadar da hareket yapsan olmayınca olmuyor 🌸
Prenses001 The0000 Âmin teşekkür ederim 🥰 onunda etkisi vardır fakat ilk doğum olup keşişi olmayanlarda var çünkü kesi atmaktan yana değiller artık. Benim ilkinde de atılmamıştı ıkınamayınca atıldı mecbur. Birde bebeğin başının büyüklüğünede bağlı
Aysenurr1 Prenses001 amin canım bakalım yarın ne dicek doktorumuz gün verecek😍 yaaa mis mis kokar şimdi ya cennet kokusu
Prenses001 Aysenurr1 hayırlısı olsun inşallah canım ben bu tarihte olmasını çok istiyordum birbirini tekar eden sayılar var hep çok şükür nasip oldu 😊 kokusu nasıl güzel nasıl güzel yarabbim böyle koku yok yıkandığında insan yine bu kokuyu özlüyor doğunca doya doya kokla ben öyle yapıyorum bu koku sonrasında burnumda tütüyor resmen 🥰🥰
Aysenurr1 Prenses001 yaa istediğin oldu bak kuzum şükür😍 yaaa inşallah bende sağ slaim alırım kucağımada kokusunu öyle merak ediyorum ki geçmiyor günler 👼😍
Prenses001 Dsg en küçük oğlum zorluyor ama abileri ve babası sağolsun ilgileniyorlar bana bir şey kalmıyor çok şükür
Aygul01 Prenses001 yhaaaaa tuglerim diken diken oldu çok guzell bi dogum hikayesi olmus☺️ He kız nerdeyse yolda olacakmış minik fareeee 😳🤣 Güle güle buyutt miniğini💕 darısı bana ve geride kalanlara olsun ☺️
Prenses001 Tubasahra iyiyim canım çok şükür sen nasılsın? Bugün 8 günlük olduk en küçüğü daha yeni dokunuyor bebeğe yanaşmıyordu yokmuş gibi davranıyordu 😃
kirpikmeselesi Prenses001 cinsiyet tahminci prenses 😊 Az uğraşmadın benimle çok teşekkür ederim tekrardan 😊 Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun, çok sevindim senin adına, hayatı da doğumun gibi kolay ve güzel geçsin inşallah 🌸
Prenses001 kirpikmeselesi rica ederim ne demek 😍🥰 amin inşallah teşekkür ederim güzel dileklerin için