Sonunda bende doğurdum 🤩 Çok istiyordum bir kızım olsun diye Rabbim nasip etti çok şükür . Hamileliğimi ilk öğrendiğimden beri buradayım 3 oğlum var şimdi birde kızım doğdu prensesim oldu çok şükür 🤲🏻
Hamileliğimin ilk 4 ayı bulantı çektim. 16+6 da kızım olacağını öğrendim dünyalar benim oldu hayatımda ilk defa mutluluktan ağladım 🤲🏻🥰6sında hastaneye gittik bu zamana kadar sancı çekmedim belirtimde olmadı doğumun yaklaşması ile ilgili. Nst de düzenli sancılarım çıktı doktor yatış verdi fakat çocuklar olduğu için ve sancılarımı evde çekmek istediğim için imza atıp çıktım evde sancılarım azaldı ve sabaha tamamen bitmişti. Umudumu kaybettim doğum olmayacak diye düşündüm bir yandan da doğum sancıları nasıl olurda biterdi onu anlamaya çalışıyordum. Eşim işe gitmedi kahvaltı yaptık hep beraber benim nişanım gelmeye başladı ve öğleden sonra az az ara ara sancı hissettim. Çocukları eşim ablasına bırakmaya gidecekti bende geleyim yürüyüş olsun sancılarım sıklaşsın dedim. Hazırlandık ettik derken bana birden 2 ağır sancı girdi ve ıkınma hissi geldi yok heralde gazdır falan dedim 🤭 evden çıkacağız fakat ben çıkamıyorum sancıdan ne yapsam ne etsem diye düşünürken eşim hadi çıkalım doğuracaksın diyor. Görümcem bize yakın oturuyor aşağı indik yürüyoruz ama 2 dk bir ve 1 dk da bir sancı girip beni kıvrandırıyor adım atamıyorum en son artık dayanamadım yürüyemedim ambulans çağırdık bu arada ıkınma hissi var kendimi sıkıyorum eşimi ambulansa almadılar beni götürdüler sürekli ıkınmamı tuttum. Hastaneye geldik sedyeden indirdiler çatala çıkmamı istediler açıklığa bakmak için çıktım doktor bakmasıyla tam açıklık bebek geliyor doğum seti açın hemen çabuk diye bağırması ve o an elini çekmesiyle suyun boşalması bir oldu bana hemen ıkın bebeğin gelmiş dedi ben ıkındım biraz daha ıkın ıkın dedi sonra tamam ıkınma ve az daha ıkın dedi başının çıktığını hissediyordum sonra kızım çıktı bir rahatladım ama plasentası rahatsız etti bu defa onu biraz bastırarak çıkardılar o sıra ağrım oldu diğer doğumlarımda daha kolay çıkmıştı. Bu arada ambulans ekibi beni teslim ediyordu kağıtları verirken girmemizle kızımın doğması bir oldu ambulans ekibide doğumdaydı 😄 doktor ıkınsa sizde doğacakmış dedi. Baya bir tutmuştum ıkınmamı kendimi çok sıkmışım sağ bacağıma vurmuş doğumdan sonra bir süre aksayarak zor yürüdüm ama şu an düzeldi çok şükür. Kızımı çok bekledim hamileliğimde de gün saydım hep çok heyecanlıydım sanki ilk doğumum olacakmış gibiydi. Bu arada ilk 2 doğumum kötü geçmişti ıkınmayı bilmiyordum 3. Ve bunda kendim ıkınıp doğurabildim.
🌸 Prenses kızım 3415 kg 46 cm 07.07.2020 Saat 16.15′te 39+3′te doğdu.
🌸 Eşime her gün bak görürsün 07.07.2020de doğacak diyordum öylede oldu çok şükür 😍🥰
🌸 Doğumdan sonra hasta bezi taktılar bana çok büyük geldi diğer doğumlarımda da onunla rahat edemiyordum bu doğumda kanamamda çok oldu bacaklarımdan aktı kendi dependimi taktım büyük rahatlık oldu benim için hiç sızma yapmadı 👍🏻
🌸 Her gün evde su gibi terliyordum doğumdan hemen sonra titredim dişlerim biribirine vurdu üşümekten ağzım yara oldu. Yanınızda kalın yelek götürün benim kanamam çok oldu diyede üşümüş olabilirim.
🌸 Hamilelikte ellerim karıncalanıyor sabaha şişiyor sıkamıyor hareket ettiremiyordum hala devam ediyor ve doğumdan hemen sonra iki elimede sanki iğneler battı gibi bir his oldu ama o da geçti karıncalanma devam ediyor.
🌸 Kızım emmeye çok düşkün sanırım emzirdiğim halde durmuyor sürekli istiyor bazende çok doyduğu için daha emmiyor ağlıyor yanıma avent ultra soft emzik almıştım iyi ki getirmişim emzirdikten sonra onu emiyor.
🌸 Kızımda şu an doğumda giydirdikleri kıyafet var batmadı ve temiz duruyor zaten hava sıcak ama hastanede klima çalışıyor bu yüzden hastane çıkışı şu an için gayet ideal ama klimanın çalışmadığı saatlerde hemşirede üzerini örtmeyin diye söyledi.
🌸 Normal doğum yaptım hiç kesi ve yırtığım olmadı çok şükür. Özellikle yaptığım bir şeyde olmadı bunun için.
🌸 24 saat tutacaklarını söylediler ama şu an vizit yapmadılar ne zaman çıkarız bilmiyorum.
🌸 Buraları çok özleyeceğiz kızımla,doğurdum ama yine buralarda olurum vaktim olursa. Biz mezun olduk darısı tüm doğumu bekleyenlerin başına. Rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesin,kimseye evlat acısı yaşatmasın inşallah kendinize iyi bakın Hakkınızı helal edin 🙋🏻♀️💕