Yldzdnz 5+6 haftaligim kese boyu 11 m dedi kalb atisini 7 8 haftalikken duyurcam dedi guzel dedi sizinkiler kac mm di
Refiagulen Yldzdnz senin gibiyken 10mm di bebek görünmedi bi hafta sonra gel dedi gittim hem bebeği gördüm hem kalp atışını
OmerAzizeSrc Bende 5+3 de gittiğimde doktorum 8.4 biraz küçük kalmış kesen haftaya tekrar gel kontrol altında olman lazım dedi ama bakalım ne olacak çarşamba günü gidicem
GulcanYvz OmerAzizeSrc canım bana hiç öyle birşey demedi herşey normal 2 hafta sonra beklerim dedi benm de 7mm 5+6 günlüğüz kafam karıştı başka doktoramı gitsem
Yldzdnz Aysealty KBOzturk ozele gittim hep bebegin kalp atisi haric gordum kalp atiyo ama disari vermedi doktor inatci cikti
GulcanYvz Bende bugün gittim ilk defa ve kese 7 mm dedi çok küçük dedi 2 hafta sonra gel şuan 5+6 günlüğüz bana herşey normal dedi
OmerAzizeSrc GulcanYvz iyi dediyse sorun yoktur canım belkide kişiden kişiye değişiyordur bilemedim ama bana küçük dedi moralim bozuldu ister istemez bakalım çarşambayı bekliyorum inşallah güzel çıkar sonuç
scl 5+2 yken gittik kese boyutum yanlış hatırlamıyorsam 7.78 mm di. Bi hafta sonra yani 6+2 de gittik hem minnağımızı gördük hem kalp sesini duyduk 😌 çok şükür
KBOzturk Ben de 5+4de gittim kese göründü ama bebeği göremedi doktor. Devlet hastanesinde doktor kesenin ölçüsünü de söylemedi 10gün sonra gel dedi kafam karman çorman off