Izlem_trky55 İlk gittiğim doktor çok iyi ve sırf ona cinsiyet icin gittim baya da ılgılendı kesın kız dedı daha sonra doğum yapacagım doktorum ben buna erkek derım dedı ve bıze bu kagıdı verdi acaba böyle olup da sonradan kız denılen oldu mu aranızda ? https://imgyukle.com/i/Cdb6g8
Ozgecetindag Izlem_trky55 aynı görntüden bendede var fotosunuda atarım ama kız onlar dudakları oluyormuş vajinanın 3 doktora gittim ücüde kız dedi 22. Haftamızdayız bugünde yeni bi doktora gittim oda kesinlikle kız dedi yakınlastırıp çizgilerine kadar gösterdi
Ozgecetindag Izlem_trky55 bak canım durusa göre değişiyor 2 ultrason görüntüsü var aynı gün cekilen biri böyle biride durusu değişik bacakları acık havadan ve dümdüz cıkıntı falanda yok ve kız benimki
Izlem_trky55 Syh42 sağol canım ama ben burda duyduklarımdan sonra ayrıntılıyı bekleyecegım zaten doktorum da öyle söyledı 🥰 ve hep nedense inşallah yanılıyorumdur senın kızın olsun dedı anlamadım gitti 🤷🏽♀️
Ozgecetindag Izlem_trky55 senin cıkıntı bacak arasından bağımsız gibi duruyor canım erkek yumurtalıgı seklinde ama tam bilemedim ki
Bahriye06 Izlem_trky55 aynı resimden bende de var 🤭 bende erkek bekliyorum devlet cinsiyet söylemiyor aynı özele cinsiyet için 2 kere gittim 16+6 da erkek dedi pipi resmi verdi 20.haftada yine gittim yine pipi resmi verdi yani erkek bekliyorum nasipse🤲
Ehnr Izlem_trky55 kız bu çünkü benim erkek bebek ve pipisi dizlerine yakındı çıkıntı olarak.Kiz bebeklerde ise dudak oluyor bunlar.Ama erken haftalardaysan değişme olasigi var
ttuceee Izlem_trky55 erkek bu ikinci gittiğiniz doğru kızlarda bu kadar uzun olmaz bnce doktorlar daha iyi bilir tabi haftada önemli 12 14 büyümden dogrudur
Gizocan Izlem_trky55 17. Haftadaym. Geçen hafta erkek dediler. Bu hafta kız dediler. Haftasonu başka hekime gidicem. Bakalm ne diyecek.