1188616 Mhtpctn şimdi balkonun kapısı açıktı eşşek arısından daha büyük bir sinek mi diyip değişik bi uçan bişey baya büyük ama aklım çıktı varya ilaç şart kapıyı peceyi açık bırakmaya gelmiyor ilk defa böyle bi uçan böcek gördüm
Sbnmkrl Mhtpctn valla bana doktorum kullanma kimyasal onlar bir şekilde emilip kana karışırlar diyor . Kullanmıyorum ama şey yapabilirsiniz suyun içine bir kaç damla lavanta yağı damlatıp sürüyorum açıkta kalan yerlere off kadar etkili olmasada yine etkisini görüyorum😄
Mlkkkkkkk Mhtpctn cay agaci yagi gibi dogal seyler kullansaniz? Siz bilirsiniz ama bence off zararli kimyasal.
Tucem Şöyle soyliyim çocuk doktoru incia gibi temiz içerikli bir sinek ilacını bile bebek 2 aylık olmadan sürmeyin diyor. Şuan vücudunuza sürdüğünüz herşey kana karışıyor bence kullanmayın.
Yenianneadayi2208 Mhtpctn O konuda bir bilgim yok kuzum ama dün haberlerde bir doktor okaliptus bitkisinin ve bunun yanında lavanta yağı dedi zannedersem böyle keskin kokulu yağlardan sinekler kaçıyormuş.Aklında bulunsun 🙂 sineklikte iyi bir çözüm olabilir alternatif olarak
mysweetbaby Mhtpctn sinek ilaçlarının içinde kimyasallar oluyor o yüzden muhakkak kullanacaksanız organik olanları tercih edin ciltten emildiği için tehlikeli onlar.
Mihre Mhtpctn Evet zararlı,çocuklu evde kullanımı asla önerilmiyor. Trukid var tamamen temiz içerik,kimyasal yok ama koruyuculuğu tam.Tavsiye ederim.
nil_sugra Mhtpctn gece yatmadan önce bileklerime lavanta yağı sürüyorum bir kaç damla. Ya da 100 ml suya 10-20 damla lavanta yağı damla ve yatmadan önce yatağına fısfısla. Evde olmasına rağmen Bizi daha sivri sokmadı çok şükür