Didemagc kızlar merak ettiğimden soruyorum girmem yasak olmasa bile de havuz veya deniz hamilelikte yasak mı sakıncası var mı?
Deletedmom414 Didemagc Havuza girmek yasak canım enfeksiyon riskinden dolayı ama denize serbest denizde de temiz olup olmadığına bakarak girmen gerek yani suyun temizligide önemli
1188616 Didemagc denize girdim 19 haftalığım çok şükür bişey olmadı sık sık girmezsen ani hareketler yapmazsan yani kendini ve çocuğunu riske atmadan sakin sakin yüzebilirsinn😋
ipekcim Didemagc 36+5 olduk doktorum denize girmemi söyledi yoksa bende çekiniyorum bişi olur mu diye doktor kendisi gir dedi
1994ozg Didemagc yasak falan yok Kaan Kocatepeyi ve bir çok doktoru izledim dinledim sadece pis kalabalık yerler olmasın yeter
Merii33 Didemagc havuz değil ama denize girebilirsin dedi doktorum tabi mersinde temiz ve sakin bir plaj bulmak pek mümkün değil 33.haftadayım umarım doğurmadan Bi defada olsa girerim 🤭
Merii33 Cevlaz33 öyle canım ama inan o kadar kalabalık oluyor ki hafta sonu buralar felaket şekilde malum yasakta yok artık gelen gelene. Anamura gideriz diyorduk eşimle ordada vaka çıkmış 🤦♀️
Cevlaz33 Merii33 vala ben girmiyorum denize virüsden dolayı bide kayınvalidem de girme allah korusun enfeksiyon kaparsın diyo girebiliyorsan hafta içi gir biraz daha sakin oluyor
Pelin55 Merii33 dogum icin memleketteyim suan nasıl bilmiyorum ama silifke susanoglu da cok sakindi denizi temizdi anamurda ayni sekilde
Pelin55 Didemagc havuz yasakti ogluma hamileyken denize giriyorduk sürekli sikinti yoktu doktor sorun olmaz demisti son aylarda daha da dikkat etmek gerekiyormus
Pelin55 Merii33 git valla canim benim nasil rahatlatir deniz 🤗 ben gidemedim a gözüm kesmiyor sona yaklastikca🤦♀️☺