D27777 NurseB tabikide öyle olsun benimki birazda heyecan ilk bebeğim olduğu için sabırsızlanıyorum işte🤗
ipekcim D27777 36+5 olduk her hafta kontrol var cuma günü 37 olacaz kontrole gidecez. Keşke gittiğimde doktor dese bir haftaya dogurursun 😊😊 hayallerim böyle
Ayazegeaysel0606 ipekcim Az kalmış sizinde sağ sağlım kucağımıza alırız inşallah bebislerimizi cinsiyeti ne bebeğinizin 😊
Meriwa RuzgarsMommy ben bi dahaki cocuk merasimimi kışa planlıyorum yazın sıcağında cocuk mu doğurulurmuş ya 😄 bide aydındayım 53 derecelere cıktı gecen gün buhar olcam
Sermhiante D27777 bende seninle aynıyım ama ben biraz tırsıyorum evet çok merak ediyorum ama ne bileyim Bi korku da var 😊
Sermhiante caglaakkus böyle diyip ürkütmeyin bizi bende 33 deyim hafiften hareketlerim kısıtlanıyor sonrası ne olur diye düşünmeden edemiyorum sicaklar da cabası 😊
Cahan123 D27777 kizzzz bekle birazcik 😂😂 40+2 yimm ben cikayim aradan 😝😝 patlamak uzere olan bomba gibiyim 🥵
Deryaserkan D27777 ahhh canım çok erken başlamışın daha önünde abların 38 39 lar var 😂 en rahat zamanların 33 fln İnan saçlarımı ıslatmadan ayağıma ıslak bez koymadan mümkünü yok uyuyamıyorum ağırlık ayaklar eler şiş sen 33 de doğuruyum diyon 😁😁
Deletedmom337 D27777 kiz 32 de yaniyonda 37 de donuyonmu ben diyorumki o haftalsr rahat rahat asil yanmalar agrilar sonra basliyo😄😄😄