yigitalpinannesi40 Bugün kaşınmaya başladı boynum da ve yüzümde sulu sulu çıktı daha evvel iki kere zona çıkardım acaba zona mı buda yarın sağlık ocağına gideceğim ama sormak istedim böyle birşey yaşadınız mı ? Alerji yapacak hiçbir şey de tüketmedim bugün.
Deletedmom414 yigitalpinannesi40 bendede olmuştu canım kollarım.felaket ti öyle bir.kasiniyorduki alejo demişti banda ama krem felan kullanamadim tabikide kortizonlu olduğu için 5 gün de geçti sabah ve akşamları ılık.dus al sürekli
pamuk32 yigitalpinannesi40 karaciğer enzimlerinize baktırın çok önemli ihmal etmeyin… Birebir dün yaşadım daha ilaç başlandı.. inşallah değildir ama baktrmanzi ozellkle tavsiye ederimm..
yigitalpinannesi40 Deletedmom414 İki defa zona çıkarınca korktum artık canım zona için kremlerim var hala evde ama doktora danışmadan sürmek istemedim bepanthol sensiderm sürdüm ama oda geçirmedi kaşıntıyı
Deletedmom414 yigitalpinannesi40 yok canim klasik kremler fayda etmiyor doktoruna sor yinede olmazsa seni bir cildiyece yönlendirsin ama verdiği ilaçta kullanılmıyor bazen gebelerde ağır oluyor ama yinede dokturuna söyle 5 günde gever inşallah seninde ilim düş al sürekli ferahlarsın yine biraz
yigitalpinannesi40 Deletedmom414 Yarın sağlık ocağına gidicem artık ilaç yazar ise doktoruma danışıp kullanırım canım şimdi tekrar giricem duşa çok teşekkür ederim yardımın için ☺️🌸