Tazeanneg Kızlar merhaba 31.haftamdayım sizlere bişi sormak istiyorum göbeğime ağda yaptırmak istiyorum ama korkuyorum bişi olur mu bebeğe sizler yaptırıyor musunuz?
1989-- Tazeanneg hamilelikten sonra dokuluyormus onlar bence yaptırmayın benim ccikmadi ama öyle duydum
Ruki Tazeanneg daha önce de alıyorsanız yaptırabilirsiniz sakıncası yok.ancak hamilelikle oluştuysa doğumdan sonra genelde kendiliğinden dökülüyorlar .
caglanurr Tazeanneg bende yaptıracaktım kuaför almadı hamilelikten sonra gidecek ağdaya alıştırırsan seninle kalır dedi
S-e3506 Tazeanneg canım benim göbeğim çok tüylendi o yüzden ben yaptırıyorum bir sıkıntı olmuyor bebeğe zararı yok dikkatli aldıktan sonra
Tazeanneg Ruki hep vardı bende aldırıyordum önceden ama şimdi insan korkuyor bebişi rahatsız ederim diye
Melek-kaim-15 Tazeanneg derinin 7 kat altında sıvının içinde bebeğe birşey olma ihtimali kesinlikle yok ben evde veet bantlarla alıyorum gergin olduğu için eskiye nazaran daha hassas ama bebekle alakalı bir durum değil gönül rahatlığıyla alabilirsin
Oozzee Tazeanneg ben önceden de alıyordum, şimdi de alıyorum. İlk oğlumda da düzenli doğurana kadar aldırdım, hiçbir şey olmadı, olmaz da korkma. Eli iyi birine aldır sadece, çok bastırmadan seni zorlamadan ağda bantını çekebilecek biri olsun.
Minnak16 Dün bende ağdaya gittim karın değil ama diğer tüm bölgeler için. Yıllardır yaptırırım ama hiç bı kasar canım acıdığını hatırlamam. Hala acıyor tenim öyle hassaslaşmış ki kollarımın en kalın yerleri bile acıdı. Ter içinde kaldım gerçekten canım çok acıdı.