Bynkus01 Kızlar 19 haftalık hamileyim ama karnım sert degil şişkinlik yok yumuşak yani hiç hamile gibi degil çok merak ediyorum düşünmekten yoruldum doktara gitmemize daha var sizde nasıl
Deryamom Bynkus01 bende 19 haftalığım bazen sanki yok gibi oluyor yatinca falan ama genelde gergin hareketlerini hissetmiyormusun düz yatınca öyle içini rahatlatabilirsin
1188616 Bynkus01 bende 19 haftalığım benimde yumuşak bi karnım var hamile değilmişim gibi bazen kasıklarımın ora sertlik oluyor o sırada bebişim orda oluyor düz yatınca atıyor
Miraysl Bynkus01 cnm yumuşak olması iyi sert olursa kötü bende 33 haftalığım hala yumuşak şekli yuvarlak sadece
Aylaninannesi Bynkus01 zaten sert olması kasılma anlamına gelir bebek su içinde yüzüyor çok normal bu haftalarda
Bynkus01 1188616 aynı durumdayız hiç hamile değilmişim gibi düz yatınca hele yok oluyor incecik oluyorum
Bynkus01 Aylaninannesi çok teşekkür ederim bir doktora gitseydim görseydim ultrasyonda içim rahatlicakc
67380ipek Bynkus01 çok iyi işte benm de yumuşacık dün doktoruma sordum ne güzel sert olsa sıkıntı erken doğuma işaret olabilir dedi
Bynkus01 67380ipek doktora gitmeme daha bar gidiyim bende soracam merak ediyorum allah korusun bir sıkıntımı var diyede düşünmüyor değilim
Yelar Bynkus01 merak etmeyin o haftalarda ben de neden yumuşak diye endişeleniyordum 33.haftadayım haftalar gectikçe sertleşiyor. Ayrıca sert olması iyi değilmiş 28.haftada dr guzel karnında sertleşme yok demişti😊
Seymass Bynkus01 benimde öyleydi sonra 22 haftayı geçtim bian da sertleşmeler başladı bu sefer de o durum garip geliyor 😅