-incilianne- Merhabalar en son 2019 da kızımın doğumunu beklerken burayı kullanmıştım bu hafta ikinci kez anne olacağımın sürpriz haberini aldım belki bu hafta benim gibi gebelik haberini alıp duygularını paylaşmak isteyenler vardır burdada?🤰😊
Deletedmom414 -incilianne- bu hafta olmasada 2 hafta önce öğrendim canım 3. Gebeligime ama. Eşim çok istiyor istiyorduk yani şükür ki yine nasip etti hayalimizde 3 bebek 3cocuklu geniş bir aile olmaktı şükürler olsun ki bu yoldayız hayirlisyla bunuda kucağımiza alacağımız günü bekliyoruz eşimle çocuklarla olmayanlarada ansızın öğrenmek.nasip.olur inşallah en büyük nimet evlat iyiki varlar 🙏🏻♥️🧿
-incilianne- Deletedmom414 amin inşallah hayırla sağlıkla kavuşuruz çocuklarınızın yaşları kaç ?😊ben de ilk önce kızım küçük diye biraz endişelendim ama sonra rabbimin hediyesi diye düşündüm 🤲inşallah bu haberi almak isteyen herkese tez zamanda nasip olur
Deletedmom414 -incilianne- canım hepsinin bir anda büyümesi en güzeli o yuzden ilerde.keske yapsaymışım demektense yapmak en güzeli yani 😂🙏🏻 oğlum 4 kızım 2 buçuk