SilaTR aynen öyle kuzum. Ben olmaz diye düşünüyordum. Daha önce bı kaç kez denemiştim çünkü. Sadece yumurtlamanın yüksek olduğu günler denedik. Yani 3 gün falan en fazla o günlerde ama olmadı. O kadar umutluydum ki olacağından psikolojisine girdim midem bulaniyodu göğüslerim ağrıyordu. Test yaptım negatif çıktı ama hamile olduğumdan emin olduğum için kan testi de yaptırdım yine negatif çıktı. O zaman baya umudu kesmiştim. Bir de hemen olmuyor diyordu çevremdekiler bizde artık normal akışına bıraktık hiç düşünmedim bile. Dediğim gibi 3 günde bir denedik. Elimde bı tane erken gebelik bir tane normal gebelik testi vardı. Bı anda merak geldi içime deneyim şu erken gebelik testini dedim adetimden 4 gün önce yaptım negatif çıktı. Ondan sonra da umudu kestim yoktur diye. Regl olmam gereken günler adet sancisina benzer ağrılarım oluyordu. Benim adetim aşırı duzensizdi 35-40 günü bulurdu. Hep geç gelirdi. Adetim 3 gün geçti eşim test yap dedi diye yaptım inanır mısın damlatir damlatmaz çift çizgi çıktı. Daha önceki aylar hep düşündüm ettim diye olmadı. Hiç beklemediği bi anda oluyor hiç kafanıza takmayın. Düşünmeyin. İnşallah en yakın da sizde pozitif görürsünüz 🙏🏼