Duygu20 Kizlar 9+5 haftalik hamileyim 7+1 de kanamam geldi yogun bi sekilde apar topar hastaneye gittik bebek saglikli dedi doktorum Alttan muayene ettiginde et parcasi gordu ve yatisimi yapti 1 gun hastanede kaldim progeston verdiler igne yaptilar hala knamalrm var ama az az bebekte iyi masallah boyle durumlari yasayip atlatan var mi doguran var mi bi yardimci olur musunuz?
Sabrszanne3535 Duygu20 7 haftada kanamam olmuştu 12 haftada geçmişti kanamam bol bol dinlendim temizlik yürüyüş falan yapmadım ayaklarımı uzatıp dinlenmistim hep suan 29 haftaligiz😊
bebekkaradag Duygu20 2 gün hastanede yattım, serum tedavisi gördüm. Progestan ve haftada 1 proluton iğne tedavisi gördüm. Yalnızca lavabo ve yemek yemek için kalktım, devamlı uzandım. 15 gün sonra kontrolümde kanama alanı yok olmuştu🙏🏼 19+5 olduk
Burcusamet Duygu20 benimde 13.haftamda kanamam olmustu doktora gittigimde bebegin iyi oldugunu soylemisti doktor ve progestan verdi bana yanlis hatirlamiyosam 2 kutu 200 mg liktan kullandim sonrasinda kahverengi akintim falan olmustu ama suan gayet iyiz cok sukur 34.haftamizdayiz..Dua et hersey Allahtan gecer merak etme bende cok korkmustum ama korksanda korkmasan da hersey olacagina variyo..insallah saglicakla alirsin bebisini kucagina😊
Duygu20 Sabrszanne3535 insallah bizde oyle guzel atlatirizRabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize sizde hastanede kaldiniz mi 1 gun
Sabrszanne3535 Duygu20 amin ins yok kalmadım ama 2 kere dusuk için igne olmuştum kan uyusmazliginz varmi
gaammzzee Benimde aynı şekilde yoğun kanamam oldu her hafta hastaneye gidip yatıyordum iğneler... haftada bir iğne vuruluyorum şuan sadece tuvalate kalkıyorum ve bol su ilacımız Alllahın izniyle sağ salim sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🤲🏻 (12.haftamdayım)
Vildnozel Bende de 5.haftada başlamıştı bu risk . Hala kullanıyorum progestanı. Şu an cok nadir geliyor leke seklinde 7.haftamdayım 🙂rapor aldım çalıştığım için.hala istirahatteyim ağır hiç bi iş yapmıyorum 🙂
Bsremre Ben erken doğum tehlikem için 28. Haftada progestan kullandım. Hiç kalkmadan yattım. Yemeğide yattığım yerde yedim. Hastane dışında dışarı çıkmadım. Çıkamadım da zaten. Şuan 37+3 olduk 🤗 oğluşumuzu bekliyoruz sağlıkla 😇👶🏻
YcelMlayimYldrm Bnm de plesantam aşağıda olduğu için 23. Hafta kanamam oldu ve progestan kullandım hala da kullanmaya devam ediyorum şu an 34 haftaligiz 🙂 dikkat edin kendiniz yormayin Allah in izniyle bsey olmaz 🙂
Merry88 Merhabalar herkese. öncelikle bebişlerimizi sağlıkla kucagimiza aliririz inşallah 😇 Ben 7+4 de kanama yaşadım 2 gece hastanede kaldim. Progestan iğne ve fitil olarak verdi dr. Ayrıca proluton diye haftada bir iğne verdi 4 tane. Ama proluton hakkinda pek iyi şeyler okumadim nette ve prospektüste (yan etkiler). Kullanan oldu mu sizde?