TeacherrMom Kızlar canım kokoreç istedi çeyrek ekmek yesem yeter ama sakatat yemeyin diyorlar sizce bsy olur mu yesem ?
aezgi TeacherrMom ben yemedim ama burda postlarda görüyorumm yiyen oluyor bence hamilelikte abartılmadığı sürece hersey yenebilir doktorum bana onu yeme bunu yeme demedi hic nefsinizi körelticek kadar yiyebilirsiniz bence
Ozgecetindag TeacherrMom bunu bende merak ediyorum hiç sevmem normalde ama o kadar çok istiyorki canım hala yemedim agzım sulandı resmen su an :(
Sydanr TeacherrMom iyi pişirmelerini söylersen yiyebilirsin demişti doktorum, ben de yemedim ama çok istediyse canınız birazcık yiyin bence ☺️
TeacherrMom Normalde yerim kızlar birde hastalık testlerimde bsy çıkmadı toksoplazma vs. Üç beş lokmadan bsy olmaz sanırım. Canı çeken olsuysa da hakkınızı helal edin kızlar 🙏
Misssimsek TeacherrMom temiz yapılırsa güvenilir bir yerden nefsini koreltmek için yiyebilirsin bence.
Dilara60 TeacherrMom bugün sordum doktoruma temiz güvendiğin bir yer varsa yiyebilirsin abartılmadığı sürece dedi. Bu arada kaç haftalıksın canım
Zhryny TeacherrMom iyi piştiği sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum. Hatta daha bugün yedim. Marketten alıp Kendim pişirdim. İyi pişmesine dikkat ettim. Hatta o kadar pişirmişim ki kıtır kıtır oldu 😊
Aydeniz09 TeacherrMom Daha bugün yedim Ya bazıları çok abartıyor hergün kokoreç yemiyoruz ki sonuçta tabi ki yemesek birşey kaybetmeyiz ama canımız çok çekşyorsa nefsimizi köreltmek için bir kere yenebilir🙄 Şuan canım istediiiiiiii
Yaman Yeni hamile kalinca yedim ama bida yemedim bazen cnm istiyor ama yemedim bnce azda olsa yiyebilirsin
Zombicikk TeacherrMom fazla pişirt çeyrekten birşey olmaz nefsi de yormamak lazım. Doktoruma sordum geçen hafta yeme tadına bak dedi çeyrek de tadımlık zaten 🙄🤭