Elaefe Merhaba hanimlar 35+5 dogum olacak persembe gunu ciğer geliştirici iğnemi vuruldum bugun yarin 2 doz daha vurulacak sorum şu bu haftada doğum yapip bebegi küveze girmeyen var mı doktorum %99 girmez dedi ama anne yüreği endiselerim var
Busra221 Elaefe bende 35 haftalığım 4 doz vuruldum bebek aşırı alağı dedi doktor 16 mm rahim kısalığım var 😔 küveze girmez dedi karın cevresi geride 2200 şuan
Ilawka Elaefe benim arkadasimda 35 de dogum yapti ciyer gelistirici yapmislardi.ve bebeyi kuveze girmedi.. unwAllah seninkide girmez sag salim kicagina almagyi biyitmeni Tanrim nasip etsin amin
Cepni Bende 35 inci haftadayım canım sancıları var çok sordum araştırdım büyük ihtimalle 2600 kg geçen bebekler küvezde kalmaz ditolar inşallah sağlıkla birlikte evinize dönmek nasip olur 🙏
Elaefe kocak_57 doktorunuzla sürekli irtibat halinde olun eger öyle risk var ise cok zor bh korkuyla yasamak inanin 28 haftaliktan bu yana ne gecem belli ne gunduzum
Elaefe Busra221 bana bugun vurdu doktor plesanta yaslanmasi baslamisti arti suyumda da azalma basladi bugun sancilardan duramadim hafif lekelenme geldi kanala tamamen giris yapmis durumda catı muayenesinde ebe soyledi tutamayiz diye
Elaefe Merve_seda doktorum korkma hic dedi 28 haftaliktan bu yana yatiyorum ben artik bugun cok zorladi ebeler falan merak etme hic bisey olmayacak dedi allahin izniyle sag salim kavusurum
beatrice00 Benim bi arkadas 34. Haftada 2500 kg dogum yapti bebek kuvoze girmedi eger ciger gelistirici vs yaptiysa korkmayin girmez Allahin izni ile
Elaefe Ilawka aminn insaallah Hulyafuat 28 haftalikken basladi kanaldaydi bugun kusma ile birlikte alt tarafa asiri baski basladi iyice kanala girmis erken gebelik riskim vardi
Busra221 Elaefe benim bu söylediklerin yok şimdilik ama ilerleyen zamanlarda olur belki şuan tam 34+5 inş beklerler ya cok korkuyorum. Normal doğum mu gözüküyo peki? Bnm kafası cok aşağıda olduğu için normal