Öncelikle Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsin insallah 4 saat oldu yillardir anneymisim meğer ben onu bekliyomusum 😍 iste benim hikayem 😍💁♀️dün kontrolumuz vardi bebegin nst de kalp ritmi düz çıkıyodu normal olani zig zak cizmesiymis baska hic bi sorun yoktu bikac nst de daha cektikden sonrq bu gece yatiralim kontrol amacli dedi gece de nst ve seruma devam etti. Sabah kontrole geldiginde gwce düzelmis ama sabahki nst ni begenmedim zaten haftanda doldu suniyle dogumu başlatalım dedi ben sok bi aglama tabi dogum çantam bile evde biz daha olayın farkinda degiliz eşimle 😄 bianda paldir küldür agla zirla dogum haneye gittim ameliyat kıyafetlerini giydirdiler taktılar suniyi 12 doz dedi ne demekse düşük tuttum dedi ebe doktora çünkü yarim saatte bi nst cekiliyo bu arada yürümene ve plates topuna izin var ara ara kapiya cikip esimi annemleride gördüm sonra acikliga bakıyorlar olmuyo saat 6 ya kadar sanci cektim 4 cm oldu anca doktor kordon tutuyo senin kiz gelemiyo dedi hadi sezeryana dedim napcaksaniz yapın beni bu acıdan kurtarın aniden sezeryan oldum hic korkulacak gibi degil o kadar sancidan sonra nimet gibi 18.20 de 10 dk kızımı gördüm kizim iyi ben daha uyusuklugumu yeni atlatıyorum bana napcaklar yürütcekler mi bilmiyorum bu yüzden sezeryan sonrasi onerinileriniz alırım sormak istediginiz olursa da musait oldukca cvplarim uzun olduysa da kusurua bakmayin artik happykids e mezun oldum hepinize kolay dogumlar dilerim benim ki biraz zor oldu sizin kolaylikla gelsin yavrulariniz 😊😊