Babyy1S Sinem053232 özcan deniz filmi su ve ateş eğer izlemediysen tavsiye ederim ben ağlamıştım sinemadan ciktigimda ilk 😂
NiceNice Sinem053232 7.koğuştaki mucize şiddetle tavsiye ederim birde Müslüm ağla ağla İÇİN dışına çıkar valla
Yasmnguull Sinem053232 çılgın sevgilim izleeee sonunda ağlayıp bana teşekkür edersin 😂😂😂(My Sassy Girl) dehşet bi konusu var
Sinem053232 NiceNice 7m koğuştaki mucizeye izledim hayatımdaki en çok ağladıgim filmdi ama muslum ağanın konusu nedir acaba
NiceNice Sinem053232 Müslüm gürsesin hayatını anlatıyor. Küçük yaşta nasıl zorluklar çektiğini ve ömrü boyunca imkanı varken neden çocuk sahibi olmadığını anlatıyor. Şiddetle tavsiye ederim canım kesinlikle izle süper bir film. Ben hamileydim izlediğimde ağla ağla içim dışıma çıktı .
0625 Özcan deniz aslı Enver başrolünde Öteki taraf filmi çok heyecanlı ve güzel hikaye sonuna kadar izlemeden yarıda sakın kapatma azcık karışık Onun dışında yabancı film passengers kesinlikle izle derm
Arinna Sinem053232 Öyle aşk falan değil ben çok ağlamıştım. Schindler’s list harika filmdir. Hayat güzeldir çok harikadır. Çizgili pijamalı çocuk çok güzeldir. Şiddetle tavsiye ederim