Halimehacin Kızlar bebeğinizin kilosu ve boyu kaç cm? Birkaç gün sonra kontrole gideceğim çok merak ediyorum 🥰🧡
Halimehacin busrakomurcu1 20. de gittiğimde 367 gr dı. Dr normal dedi ama, su an aşırı merak ediyorum bol bol süt peynir ceviz gbi şeyler yiyorum kilo alsın gidene kadar🤭🧡
Halimehacin Yasmnguull maşallah 😍 kg alması için özellikle yediğin doktorun önerdiği bişeyler varmı canım fikir olsun ☺️
Yasmnguull Halimehacin sabahları haşlanmış yumurta ve kaşar peynir yiyorum canım kesinlikle çok etkisi var 10 gün önden gidiyormuş bebek doktorum biraz dikkat et dedi. Birde gün içinde 2 bardak süt içiyorum onu da aile hekimimiz söylemişti 💜😊🙏
Halimehacin Yasmnguull son zamanlarda bende süt ürünlerini bol bol tüketiyorum bakalim🤗 şeker yüklemesi yaptırdınız mi peki henüz yaptırmadim da bende kararsızım gerek varmı bilmiyorum Dr nasıl yönlendirise artık
Yasmnguull Halimehacin beni geçen hafta çağırdı sağlık ocagındaki ebe bende doktoruma soracagım dedim Pazartesi sordum yaptırırsan bi zararı olmaz iyi bir sey dedi bu hafta içi yaptıracagım gizli şeker falan varsa diye ailemizde yok ama insan tedirgin oluyor 🙏🙏
Halimehacin Yasmnguull evet haklısınız.. Allah bebislerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏