Aselalmila aysegzr_aslan bende bilmiyorum çok azim etmiş ben 5 den sonra kesiliyorum sonra tekrar yiyorum 😂😂
Wonderanne Aselalmila bilmiyorum ki muayene olmadım henüz 37+4uz daha muayene edecek mi ne zaman edecek bilmiyorum
Babymommm Aselalmila yanlış yapmışsınız doğum başladığı anda yapılıyor rahmin kolay açılması için doğum bitince sudan çıkarıyorsunuz bu seferde o toparlandıkça rahminiz toparlanıyor siz erken koymuşsunuz
Aselalmila Babymommm sık sık sancılarımın girdiği zaman koymuştum zaten ama sanırım ağrılarımı sancı sandım Nst de düzensiz ara ara sancılarım gözüküyordu sorduğumda sıkıntı olmaz dediler
Babymommm Aselalmila güvendiğiniz birine verirseniz siz doğum başladığında okusa iyi olur benim annem heyecanlanır diye ben evde şuan bir kaba koydum komşuma vericem hastaneye gittiğimde o okuyacak inşallah gelincede alırım dedim.
Zisanmery Mircet hurmanın mucizevi bir özelliği var Allah tarafından çift yenildiği takdirde faydası olmuyor tek sayı halinde yerseniz direk kana karışıp içerisindeki mineraller kana karıştırıyor Allah kudreti işte
Mircet Zisanmery moleküler biyoloji ve genetik mezunuyum ilk defa duyuyorum yapmayın allah aşkına ya kaç tane yersen ye faydası var işte kimsenin midesinin bu kadar zeki olduğunu bilmiyordum 😂
-sldtnc_ Benim şekerim var günde iki tane yiyorum korkuyorum 37+4 haftalığım ikitanein faydası olurmu bilmiyorum
Zisanmery Mircet ne mezunu olursan ol beni alakadar etmiyor bunu ben demiyorum uzmanlar diyor ayrıca bişeyin faydasını öğrenmek için şu bu mezununa gerek yok araştırmak yetiyor doğru yerden doğru kaynaktan
Ozgee11 Zisanmery Kaynağını atabilir misin ben cidden merak ettim bu konuyu. Hiç dikkat etmedim bu zamana kadar
Mircet Zisanmery o araştırmaları bizler yapıyoruz tatlım o yüzden sana haber vereyim dedim googledan baktıkların senin için yeterli bir kaynaksa okey aman çift çift yeme 😂