Aselalmila Kızlar kaç tane hurma yiyorsunuz doğum olsun diye bana doktor bol bol hurma ye dedi ama adet söylemedi 37 haftalığım artık doğum kanalına yerleşmiş kafası nişan geldi bekliyorum
nil_sugra Aselalmila ben gebeliğimin başından beri günde 3 ya da 5 tane hurma yiyorum. Yani bu miktar seni doğuma hazırlamaz. Tek sayılı olacak şekilde daha fazla yemelisin. Günde 11, 13, 15 tane yiyebilirsin.
Arslaan_-_68 Aselalmila bende bugün 37 oldum canım ne kadar isterse yiyorm ben ama bende daha nişan falan yok çok merakla bekliyorum doktor a gittim pazartesi herşey güzel dedi demedi şu durumda yada kanala girmiş diye
Aselalmila nil_sugra artık doğsun istiyorum canım çünkü artık ağrılarım daha fazla arttı Meryem ana otu yap dedi doktor yaptım deyince bol bol hurma ye doğurmaya bak dedi kafası yerleştiği için 34 hafta gözüküyor kafa yapısı bende bilmedim kaçta yiyeceğimi dün 13 tane bu gün 19 tane yedim
nil_sugra Hlyadmn doğum için yiyecekseniz fazla değil. Başta dediğim gibi 3 ya da 5 tane yersen etkisi olmaz çünkü ben gebeliğimin en başından beri günlük bu miktarda yiyorum.
Aselalmila NurseB suya ısladım Meryem suresi, Yasin süresi, nas, felak, ayetel kürsi, Fatiha.. kısa süreleri , Yusuf süresini okudum sabah kalktığımda ot açılmıştı görenler şaşırıyor o açılmış ama sen doğuramadın diye
Babymommm Aselalmila yanlış yapmışsınız doğum başladığı anda yapılıyor rahmin kolay açılması için doğum bitince sudan çıkarıyorsunuz bu seferde o toparlandıkça rahminiz toparlanıyor siz erken koymuşsunuz
Cicimato_96 Aselalmila Valla 36ncı haftamdan sonra 5 yada 7 tane yedim hemde yoğurda doğrayıp doğrayıp 🙈 39+2 de 3 cm aciklikla hastaneye yatışım yapıldı 2 saat sonra 8 cm açıklığa ulaştım. Sanırım 5-7 yetiyor😂😂
Hande-92 Benim bildiğim Meryem ana otunu sancınız olduğu zaman suya koyup duaları okuyup suyundan içiyorsunuz. Bitki açıldıkça rahim ağzı da açılıyor deniyor. (Hatta bu yüzden geniş kaba koyun diyorlar ) Doğum bitince de hemen sudan çıkarın ki kanamanız varsa dursun bitki kapandıkça da rahim de o hızla toparlanıyor diyorlar. Ben 34 teyim denemedim ilk gebeliğim ama bu şekilde kullanıldığını tarif ettiler. Kabe’den getirilebiliyor ya da aktardan bulabilirsiniz diyorlar. Benimkini Kabe’den getirdiler.
Aselalmila Hande-92 canım zaten sancı anında koydum ama nst düzenli çıkmıyor ara ara görünüyor sancılarım ben ağrılarımı sancı sanmış olabilirim