Betuluus Hayriyealdemir1 Kıpırdar tabi ama Bebek oldugunu anlayabilir misin bilmiyorum.. benim 16. Haftada pıt pıt hissettiğim şeyler bir hafta sonra Bebek hareketi oldugunu anladığım şeylermiş☺ Benimde ilk hamileliğim gayet tabi hissediliyor☺
Mnkse Hayriyealdemir1 canım anne adayını iç karnı dar , zayıfsa soluna yattığında yada uzandığında ufaktan göz seyirmesi pıt pıt atma şeklinde hissedebiliyormuş doktorum öyle demişti birde az miktarda çikolata yedikten sonra bak doğrumu hissetmişsin 😁
Keriminmutluannesi Hayriyealdemir1 tabi ki ola bilir yapıca zayıfsanız hiss ede bilirsiniz,mesela ben ilk hareketini 14 cü haftasında hissetmişdim
Sevda6767 Canım ben 17+3 te hissettim ilk hamileliğim buna rağmen doktorum maşallah çok erken hissetmişsin dedi. İmkansız değil ama zor bence
Demir Tabi ki,ben 13. Haftanın sonlarına doğru hissetmiştim ilk.Seyirme şeklinde olur. İç karnım darmış onunla alakalı bir durum.Zaten programda da yazıyordu nadirende olsa 13. Haftadan itibaren hissedilmeye başlanabilir diye.
Binefsha 15te minik minik hissettiğim şeyler vardı ama emin olamiyordum.16nin sonunda minik şu kabarcıklarının patlaması gibi hareketleri hissedince emin oldum. Sonra da uzun süre aynı yerde hissettim hareketlerini.
Hayriyealdemir1 Ben 24. Haftayım da tamam insanın çok hafif seyrilmesi oluyor 15 haftada ama ona kıpırtı denilmez ki bebeğin hareketlerinin hissedilmesi için 300 gr olması gerekiyor ilk hamilelikte benim bir yakınım var 15 haftalık 2 haftadır kıpır kıpır bebeğinin kıpırdadığını söylüyor sallıyor gibi geliyor da ben yanlış mı düşünüyorum diye Merak ettim arkadaşlar
Tkrzm Hayriyealdemir1 benim ikinci hamileliğim ve 15 haftamız bitti şükür. 🙏 Ama henüz bişey hissedemiyorum 😊 hissederim inşallah en kısa zamanda 🙏
mervec Kıpırdar canım ven ilk 15. Haftalarda hissetmeye başladım ama hafif seğirme şeklinde tabiki şimdi maşallah çok hareketli minik kizim😍😍
Kubra_dmrr Ben 16. Haftada hissetmiştim ondan önce de seğirme şeklinde hissedebilirsin senin karın yapınla alakalı tabi
Secil35 Hayriyealdemir1 merhaba aşlah kavuşmayı nasip etsin.Zayıf bir hamileysen daha çok ve kısa zamanda hissediyorsun hareketleri seyirme olur daha cok ama 20inci haftalarda daha netleşir