Pnryksl06 Bebekonfordan beşik siparişi veren var mı kaç günde geldi beşiğiniz. Site de 40 45 gün içinde kargo da yazıyor. Hepsiburada da satılıyor en geç 27 Agustos kargo da yazıyor. O kadar geç mi geliyor ?
Pnryksl06 Baharmert Sitede öyle yazınca korktum bende 30 haftalık hamileyim çünkü çok geç oluyor öyle de
Pnryksl06 Baharmert Hepsiburada da indirimde de aynı beşik bebekonforun ordan alıyım diyodum. Peki memnunmusunuz kaliteli mi görselde ahşap parmaklıklar bana ince geldi yakından nasıl acaba
ilayyda Ben aldım bebekınforun kendi sitesinden 7 - 10 gün içinde geldi gayet memnunum çok güzel baybnest anne bakım çantası nevresim takımı süs yastıklar örgü koruma cibinlikler herşeyi ordan aldım seve seve kullanacağım 🎀
Arinna Bende ordan aldım çok memnunum kullanıyorum. Bebeğimde seviyor. Yanımda hemen uyanıyor uzanıp sallıyorum uyuyor. Veya taşıyorum başka odaya. İçine yatak bile içindeydi ekstra almadım
Rojed_1708 Bende aldım geçen hafta istemiştim dün geldi. 37 haftalığım bende, çok korkmuştum geç gelir diye ama erken geldi 😊
Pnryksl06 Rojed_1708 Bende sipariş verdim bugün erken doğum riskim var onu belirttim daha erken göndeririz dediler. Bakalım ne zman gelecek
Pnryksl06 Arinna bende anne yanı almak istiyorum 60×120 olanlardan tekeri yok ama nasl taşıyosunuz başka odaya hafif mi
Arinna Pnryksl06 60-120 Benimkide tekerleği var. Ama hafif oldukları için tutup kaldırabilirsiniz. Güzel beşik. Biz tekerlek sesinden uyanmasın diye annemle hemen kaldırdık götürdük yan odaya. Tek kişi de sürükleyerek götürebilir. Çünkü çok hafif
Pnryksl06 Arinna Instagramda sordum da bebekonfor sayfasına tekerleği yok demişlerdi o yüzden sordum cenım
Arinna Pnryksl06 Canım ben Caplonba mağazasından sipariş ettim ebebekte de var. Tekerlekli bir bak istersen belki o sayfada yoktur. Ben hep gördüm
Essi Bende aldim bebekonfordan. 2 haftada geldi. Kurduk gayet memnunuz. Ahsam 60×120 ama benimkinde de tekerlek yoktu. Zaten hafif