Bhryctrk Matmazelilii sola yattığımız zaman bebek için dolaşım kolaylaşıyor ve bebeğin beslenmesi daha kolay olur
kedilervekaranfil Matmazelilii Bebeğin beslenmesinde özel bir durum olmadığı sürece iki tarafa da yatılabilir. Hatta ben son zamanlarda solda hiç rahat edemez oldum. Sadece sağa yatmak da zor geldiğinden sola da yatıyorum ama rahat ettiğim biraz daha uzun uyuduğum sağ taraf
kedilervekaranfil Matmazelilii Dönmek zorlaştığında böyle bir durum olmayacak 😊 Aynı yöne yatmaktan artan uyuşukluk ve ağrılarla uyanıp yatakta doğrulup oturup pozisyon değiştireceksiniz ☹️
Sumeyyeture Matmazelilii sola yaymak evet iyi ama sağ tarafada yatılabiliyo sadece sırt üstü veyüz üstü yatma zaten yatamazsın rahatsız olursun ben doktor kağan kocatepeden dinledim sende dinle bak illa sola yatın denmiyo
neso_ Matmazelilii geçen doktorum soru cevap yaptığında birisi sormuş bu soruyu doktorumda 30. Haftaya kadar istediğiniz gibi yatabilirsiniz ama 30. Haftadan sonra sola yatmayı öneriyoruz yazmışş
Emren Matmazelilii sağ sol fark yok sadece yüz üatü ve sırt üstü yatmayın öZellikle 28.haftadan sonra
Sermhiante Matmazelilii 17 hafta için ne yöne yattığını Bi önemi yok canım daha ilerisi haftalarda göbeğin büyümeye başladığında değişiyo yatış pozisyonu
Marazin_annesi Matmazelilii ben sola yatyrm ama ağrı giriyor göğsüme sağa donuyorum donebilrsin bı sıkıntı olmaz
Superisiiiii Saat 5 ve ben sola yatmaktan uyuşuk halde kalktım artık uykumlarımdan zevk alamıyorum sola yatmaktan bilmiyorum azıcık sağa yatsam zevk alıyorum resmen düşünün rahatlıyorum ama işte herşey bebek için diyip sabrediyorum
Aybukeb Matmazelilii haftanız daha küçük istediğiniz gibi yatın yüz üstü hariç 3. Tremester da çoğunlukla sola olmak üzere sağa da yatabilir ama sırt üstü yatmayın diyor doktorlar ama ben bazen bir uyanıyorum gece sırt üstüyüm oluyor yani
rodin123 Matmazelilii yatma konusunda doktoruma danışmıştım yüzüstü sırtüstü uyuyabilirmiyim istediğin gibi uyu zaten belli bi süre sonra istesende uyuyamayacaksın tadını çıkar demişti iki doktorumda öyle söyledi.bende 7 ci aya kadar kızımda yüzüstü bile uyudum şimdi 17 aylık yeteri kadar sağlıklı bi yavrus doğurdum şimdi ikinciye hamileyim 4 aya girdim bunda yüzüstğ saniyelik unutabiliyorum 😂 takma istediğin gibi uyu
Zehracik rodin123 Bende yüzüstü yatmayı seviyorum ama ne zaman yatsam üst üste tekmeliyor sanki orada sıkışmışta bana kıziyormus gibi 🤭
Busragozer Matmazelilii 6. Aya kadar sağa sola dört üstü yüz üstü yatabilirsin canım 6. Aydan sonra ya sola ya sağa yatmak öneriliyor özellikle sola yatman bebeğe giden kanın akış hızını arttırıp temiz kan gelip gitmesine ekstra yardımcı oluyor :)
Damlabozz yumukeller benim doktorum da aynısını dedi o yüzden bence Bi sorun yok ben hamile kaldığım dan beri hep sağ tarafa yattım hiç bişey olmadı
yumukeller Damlabozz bende yatıyorum hatta gece uyanıyorum çoğu kez yüz üstü şekilde uyuyor oluyorum. Çok şükür 27. Haftamdayim bı sorun yaşamadım 😊
Derinsema Matmazelilii ayy ben yatamiyorum uykular haram oldu vallahi ne saga ne sola her turlu vuruyor vallahi duz yatinca daha cok vuruyor napicam sasirdir
Zehracik Matmazelilii Sağa dönmeyin diye birşey yok sol en çok tavsiye edilen yatış pozisyonu ama illaki döneceksiniz karnınız yatağa değsin ve sırt üstü yatmayın yeterli