Matmazelilii Kızlar 17 haftalık gebeyim bir çok yerde sola yatmak gerek diye okudum doğru mu acaba sağa yatsak ne oluyor?
yumukeller Matmazelilii benim doktorum sırtüstü ve yüzüstü yatma sağa veya sola farketmez yatabilirsin demişti
Glbgc Matmazelilii o haftalarda sola yatmak sıkıntı olmuyordu ama 30dan sonra çok zorluyor ben sağa ve sola döne döne yatıyorum yoksa bacak ve kalça ağrısına uyanıyorum
Matmazelilii Gulcan_89 Hep sola yatmak çok zormuş ya ama gece uyuduktan sonra istemsiz olarak sağa dönüyorum ki 🤔
Gulcan_89 Matmazelilii ben hamile yastığı almıştım onla rahat ettim. Almak istemiyorsan yatarken sola yat arkana yastık koy. Gece istemsiz dönmelerini engelliyor en azından
N6gksl Matmazelilii cnm hamileliğin ilerledikçe alışırsın 🙂bide gündüzleri ayağını yukara kaldırıp yat cnm şişmenin önünü alıyormuş
kedilervekaranfil Matmazelilii Dönmek zorlaştığında böyle bir durum olmayacak 😊 Aynı yöne yatmaktan artan uyuşukluk ve ağrılarla uyanıp yatakta doğrulup oturup pozisyon değiştireceksiniz ☹️
Damlabozz yumukeller benim doktorum da aynısını dedi o yüzden bence Bi sorun yok ben hamile kaldığım dan beri hep sağ tarafa yattım hiç bişey olmadı
EylulEsen Matmazelilii Doktorum sol tarafıma yattığımda hem bebegin hem benim daha rahat edeceğimi soyeldi🌺
irva Matmazelilii Bende hep sola yatıyorum.Darlanınca sağa dönüyorum.Uykudayken allah ne verdiyse 😂😂😂
Ruzgarinannesii Matmazelilii ben kendimi bildim bileli sola yatar uyurum hala da öyle uyuyorum bebeğim sağ taraf da zaten sağ tarafa dönünce sanki üzerine yatıyormuşum gibi hissediyorum🤷♀️
EylulEsen Matmazelilii ben sırt üstü çok yatıyorum bi uyanıyorum sırt üstü yatıyorum 😅 napalım 🙈 sürekli sola yatilmiyor😞