2020ARALIK Kızlar yan yattığınızda yada sırt üstü yatarken bacaklarınızı tam uzattığınızda karnınızda böyle geriliyo gibi bir his oluyo mu alt taraflarında bende bir haftadır farkediyorum normal mi acaba ? 16 haftalığız
Aynurr16 2020ARALIK valla bendede oluyo sabahları gerinmeye korkuyorum artık sanki karın bağlarım çekilio 😂
2020ARALIK irva ya sorunca burayada yazar mısınız benim kontrol ay sonu bilgi almış olurum normal mi acaba
irva 2020ARALIK Tamam canım yarın 11 de randevum.😊🙏 Sorarım sana da bilgi veririm.Ama sende danış geçmezse doktoruna.
irva 2020ARALIK Sordum bebek büyüdüğü için rahim genişlediği için oluyormuş.Gayet normal dedi gerginlik hissetmen kasıkta karında.😊 Bebek iyi şükür.Kanaman olmadığı sürece şiddetli ağrın olmadığı sürece korkma dedi.
Asiyeozgur irva bizde 18 hafta olduk dediklerinin aynısı bendede var ara ara kasik bek ağrım oluyo kramp gibi sanırım genişliyoruz 😅
Girlpowerbabe irva bende 12 haftalık oldum benim de 1 hafta önden gidiyor bebek🤣 ben de gerginlik hissediyorum hatta bazen içerde sızı gibi sanki yırtılma gibi bir his oluyor arada
irva Asiyeozgur Kilosu 247 g. Boyunuda soledı bak unuttum.Boylu cocuk dedı soledı o ara ben baska yere daldım.😂 kagıttakınden de anlamıyorum.