Mutter Merhaba herkese, hastaneleri gezip fiyat almam gerek fakat corona dan dolayı çıkmaya korkar oldum. Son zamanlarda fiyat alan var mı? Doktorum özel istediğim bir hastanede yapıcaz doğumu. Yardımcı olabilecek var mı acaba 🙂??
Mrwemn Mutter çinarli 3000 tl zam gelicekmis ama geldimi bilmiyorum yarin kontrole gittigimde ogrenmeye calisirim
Atacanseda Mutter canım ben çınarlı kadın doğuma gidiyorum dr onur aldemir çok iyi cok sempatik bir doktor muayne ücreti 100 tl doğum içinde hastane de 1 gece yatis bebeğin işitme testi doktor ücreti normal dogum sezeryan dogum toplam 3000 tl benim c.tesi günü dogumum zam gelcek dedi doktorum ama bu sene gelmiycekmis bize öyle söyledi
Mutter Tugce1803 teşekkür ederim biraz uzak bana torbalıda yanlış bilmiyorsam. Zamanım az kaldı 36. Haftadayım daha hastanem hazır değil ☹️
Mutter Mrwemn Merve1806 Atacanseda Deryadiyebiri Deryadiyebiri çok teşekkür ederim. Doktorum dışardan gelecek o ayrı 7 bin alıyor. Uygun ve iyi olsa bari diyorum doğum yapacagım hastane 🙂 sağlık tabiki bu para da cok onemli olmamalı ama tavsiye ve uygunluk 2 sini bulmaya calısıyorum 😇 dediklerinizi not aldım çok teşekkür ederim. Egepolu Ve medicalpark ı istemiyor doktorum bi onları soyledi. Anestezi uzmanları yüzünden.
Deryadiyebiri Can Hastanesi şu an muayene 165, doğum 3700 (epidural olursa +500) ama temmuz bitince zam gelecekmiş.