Rehile Keseyi ne zaman gördünüz? değeriniz kaçtı? Ben bi kere kan verdim 180 Çıktı bidahada vemriycem haftaya salı ramdevum Var.Acaba Kese Görünürmü şu an 4+5Hafta
Betzm Rehile görünmez canım bta 2000den yüksek olması gerek hayırlı olsun çok küçük ben öğrendiğimde 1024 dü 2gün sonra ancak gördü
merii10 Rehile keseyi ilk gördgümde sanırım degerim 6000 lerdeydi. 5000 üzeri olması lazım görünmesi icin diye biliyorım
1Nihal Rehile hayırlı olsun bizde 4+5 iz. Cuma günü 242 cikti bugun 1083. Cumartesi kontrolüm var kanamam oldugu için igne ve ilaç verdi bugün doktorum. Insallah sağlıcakla kucağımıza alırız 🙏
Kbrash Rehile 4+6 da gördük biz keseyi ben göremeyiz sanıyordum ama doktor zayıfsın görürüz dedi ve gördük
Melike07 4+6′da gördüm keseyi. Keseyi görmeden iki gün önce değerim 983′tü. Bir daha test yapmadım. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız 🌸
Rehile Melike07 Maşallah Demekki hep değer 5000 6000 olmuyo🤩🤩 İnşAllah Artar sağlıklı benmde siz iki günde bi yaptınızmı kan testi ben yapmıycam direk gidicem
merii10 Rehile benm aşılama tedavisiyle oldu canm yumurtlamam da geç oldu nerdeyse adetime 3 gün varken aşılama oldum ben zor gelisti yumrtam. Aşılamanın 12. Günü öğrendim ama cok yeniydi kan testimde 9.85 cıkmstı😊
Rehile 1Nihal Maşallah Adet Kaç gün gecti bu değer Cıktı canm İnşAllah sağ salim Kucaöına almayı nasip etsin Allah
Melike07 Rehile ben de çok şaşırdım çünkü daha önce dört kimyasal geçirdim ve hepsinde gördüğüm değerler 30 ve 40′tı. İlk defa keseyi gördüm, o değeri gördüm. 🌸
Rehile 1Nihal Şükür güzel Katlanıyo Önümli olan o 😊Benmde yarln Bat Salıya randevum var İnşAllah güzel Sonucçar alırım Bu gün Kan verdim şükür sağlıklı gibi gözüküyo ama bakalm 180 değer daha gecikmem olmadı