BurcuH Acemimum biz 16 olduk bugün ben Hepsine gittim ama Betül’de devam edicem artık hayırlısı arada Vana gidiyoruz bi şekilde geçicek zaman hayırlısıyla
Acemimum BurcuH bizde öyle testler detaylı ultrason gibi şeylerde vana gitmeyi düşünüyoruz murat beyde devam etmeyi düşünmüyorum bende bakalım artık hayırlısı
BurcuH Acemimum Murat bey meslekte yeni daha galiba biraz acemice konuşuyor detaylı ultrason için randevu aldık burdan çünkü Van’daki özelde yokmuş onlarda devlete yönlendiriyormuş
Acemimum BurcuH aynn canım aldığım cevaplar pek tatmin etmiyor murat beyden o yüzden değiştirmeyi düşünüyorum bnde ben var dıye duydum detaylı ultrason vanda özelde ama ikili test yokmuş biz onn için bölgeye gidicez ultrason için özele
BurcuH Acemimum ben Manisa’ya gitmiştim orda yaptırmıştım ikili testimi detaylı içinde vana gideriz diyorduk geçen hafta buraya lokman hekimin yönetim kurulundan birisi gelmiş eşim onunla konuşmuş bölgeye yönlendiriyoruz demiş ama belki yanlış biliyordur
Acemimum Bende emin değilim kulaktan dolma bi bilgiydı inşallah vardır özelde arayıp sormak en iyisi BurcuH
BurcuH Acemimum canım Vana gittik Lokman Hekimdeki tam detaylı ultrason değilmiş Bölgeye yönlendiriyoruz dediler bilgin olsun Bölgede çok yoğun oluyormuş