Turkoglu Nilaykirikbas5516 ben kullandım mükemmel bi fitil ben kreminide almıştım doktor ikisinide kullan demişti bi hafta içinde acı ağrı ve kanama gitti ama şişen damarlar duruyor hala 😔 doğumdan sonrada devam etcekmiş bi süre.
Babyy1S Nilaykirikbas5516 bende enfeksiyon var birde dün ve bugun hafif kan geldi doktor enfeksiyon tetikliyor diyip verdi bir sürü ilaç yanında da onu verdi size neden verdi ki
Nilaykirikbas5516 Babyy1S ya canım bugün kontrolüm vardı 30 haftaligim herşey çok normal çok iyi alındın var mı dedi dedim evet var sonra ilaç yazdı bende normal bi ilaç diye sormadım baktım fitilmis netten okudum mantar önleyici filan diyo ama
Babyy1S Nilaykirikbas5516 akıntı rengini falan sormadı mı test yapılmadan mı verdi neye göre verdi kisacası ben idrar ve alttan muayne oldum da verdi sizde enfeksiyon yoksa vermesi garip
Elifdoan Nilaykirikbas5516 süt kesiği pütürlü bir akıntı veya kaşıntı yoksa normal bir akıntı için neden verdi ki doktorunuz
Nilaykirikbas5516 Babyy1S he şimdi sordum akıntı için verdim dedi yok yapılmadı test filan haftada bir kullanicaksin dedi
Babyy1S Nilaykirikbas5516 akintın normalse ilac yazılmaz ki normal akintıya bu ilaç verilmez doktorunuz öyle dediyse sorn yok gecms olsn 🙋♀️
Nilaykirikbas5516 Babyy1S öyle dedi canım yani mantarı filan da engelliyormuş siz akşam yattığınız zmaan mi kullaniyosunuz
Babyy1S Nilaykirikbas5516 yok 2 tane fitil var bende birini gün icinde aldm digerini yatarken alıcam siz yatarken alın akmaz hem bnde 2 fitil var diye lomoxin gundüz alıyrm
Nilaykirikbas5516 Sbrkrmrsel he anladım canım çok teşekkür ederim size bilgilendiriniz herhangi bi yan etkisi filan var mı ben hiç kullanmadım da
Sbrkrmrsel Nilaykirikbas5516 yok canım sadece dedikleri gibi yatmadan kullan sabah kalktığında bile sıvı şeklinde çıkabiliyor zaten hamilelere verilen bir fitil
Nilaykirikbas5516 Elifdoan ya bitek akıntı için değilmiş zaten mantar önleme enfeksiyon önleme filan heralde önlem almak için verdi akintin var ya ondan dedi