[silindi] Sağlık ocağına perşembe günü kan vermeye gidicem 12 haftalıkken kalp atışı dinletiyorlar mı kızlar en son 8 haftalıkken gitmistim pek bilgim yok
Gulsahim [silindi] geçen hafta gittim xnaım 33 haftalığım elinde Bi cihazla baktı, 😁 eskiyi ama baya😇 sağolsun hemşire ilgilendi fakat bilmiyorum bebişinin kalp atışını dinletirler mi..
Elif_gur12 [silindi] ben ilk çocugumda bir gün hiç kımıldamadan durunca merak edip gitmiştim eski bir aletle dinletti bana içim rahat etmişti. Ama o zaman 25. Haftalarda falandım sanırım
Gulsahim [silindi] aynen canım waouw wuuw çıuık mıyık sesler geldi gülme tuttu beni 😁😁😁😂😂 ama sonradan duyduk işte sağlık ocağına gidince hep bana böyle fakir hane gibi gelir ya.. 😅😇
[silindi] Elif_gur12 Aynen canım gerci tahmin etmem lazım kantarlari bile cok eski kilomu yanlis olculuyolar hep 😂
Aloneanqel [silindi] bizim sağlık ocağında bundan hiç bahsetmediler ben özel kadın hastanesine gidiyorum. Sağlık ocağında sadece kan idrar verip kendi doktoruma gösteriyorum. Ay da 2 defa en fazla 3 defa çağırıyor kadın doktorum. Her ay da kan ve idrar istedi
[silindi] Aloneanqel Bende 1 kez gittim canım 2.gidisim olacak kalp atisini dinlettiklerini duymustum ama haftasini bilmiyordum sadece