Sirinimm E_BB06 ben iki kez kan için gittim ellerim kollarım mosmor oldu canım resmen işkence ettiler
Sirinimm E_BB06 ve bir hemşire var yargılamak haddime değil ama insan temiz görmek istiyor sonuçta orası bir hastane saçları yağdan birbirine yapışmıştı öyle bir koku yoktu 🤦♀️
Srhtzlyh Nurrrr-00 bilmem ben hiç o yüzünü görmedim🤷♀️ banada tam tersi çok babacan bi tavırla karşılıyor odasına girince bile içim ferahlıyor😊
Mervegcl hulya1406 veririm kuzum pazartesi muayeneye gidicem senle instagramda takipleşmiştik dimi ordan yazarım
hulya1406 Mervegcl mervemacit diye dimi canım evet instagramda takipleşiyoruz☺️ şimdi tetanoz aşımı oldum.Kalp atımını dinledi sıkıntı yok dedi.
Elifisgrn E_BB06 Doç. Dr Çağrı Gülümser’i önere bilirim. Özel muayenehanesi var. Öyle paketlerdeki gibi seni sınırlandırmıyor şu kadar muayene vs diye. Gerekli tüm testleri yapıyo.Rutin kontrollerin dışında Bebişini özledin mesela görmek istiyorsun direkt gel bakalım diyo. Oldukça ilgili tecrübesine güvendiğim bir doktor. Hastahane olarak da ben Lösante hastahanesini tercih ettim. Çayyolunun biraz yukarısında incek tarafına doğru kalıyo. İnanılmaz sakin bir hastahane dolayısıyla hemşireler de oldukça ilgili kalabalık olmadığından dolayı ve en önemlisi pandemi hastahanesi değil ve de özel hastahaneler içinde eğer bir hastahane ticari bir kazanç sağlayacaksa bunun LÖSEV olmasını tercih ettiğim için o hastahaneyi seçtim.
elkakimmon Elifisgrn canım çağrı bey doğumu nerede yaptırıyor, muayene tetkik ücretleri hakkında bilgin var mı
ezgiyimben Ben hakan turana gidiyorum tavsiye ederim. Özel muayenehanesi var tunalıda. Her soruma tatmin edici cevaplar veriyor, her şeyi çok güzel açıklıyor, telefonla da istedğim zaman ulaşabiliyorum.
Elifisgrn elkakimmon Çağrı hocanın Ankara’da pek çok özel hastahane ile anlaşması var hastahanelere göre doğum ücretleri değişiyo. Tüm muayeneleri kendi özel kliniğinde yapıyor. Ben doğumu lösante hastahanesinde yapcam hastahaneye daha hiç gitmedim cumartesi günü mecburi sezaryen olcam o zaman gitmiş olcam hastahaneye. Sınırsız muayene ve diğer tüm testler için 11000 lira ücret ödedim ve verdiğim tüm kuruş helal olsun