_mucizem_ Saat 14:27 de 3500 gr 52 cm (38+0 hafta ) Alp kuşum dünyaya geldi şükürler olsun 🤲 Spinal sezeryan oldum kızlar hikayemi uzun uzun yazıcam eve çıkınca inşallah ☺️ Dua eden herkesten Allah razı olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bekleyenleri de sağlıkla kavuştursun inşallah 🤲 tarifi imkansız bi duyguymuş şükürler olsun 💙🤲 sormak istediğiniz bi şey varsa seve seve yardımcı olmaya çalışırım ☺️
elifeflinmom _mucizem_ çok sevindim canım benim akşama kadar aklım sendeydi sürekli buraya girdim çıktım acaba bişiy yazdı mi diye🤭🥰
_mucizem_ Hepinizden Allah razı olsun kızlar 😍rabbim sizlere de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🥰
Arzumms Canım gözünüz aydın, geçmiş olsun 😊 tazecik anneye kucak dolusu sevgiler ve bebişiyle sağlıklı, mutlu günler diliyorum 🤗🤗
_mucizem_ miskiamber evet odaya geldim bebeğim babasının kucağında elini emiyordu 🙈 aldım göğüsüme hemen emdi ve çok şükür çok güzel sütüm geldi 🤗
PinarY _mucizem_ Allahım gözün Aydın yemin ederim sanki ben doğurmuşum gibi sevindim ya 😂 Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin canım bebeğini🥰