SMO Bugün adetimin birinci günü ama olmadım sabah sağlık ocağına kan testine gittim korona sebebi ile almadılar idrarda çift çizgiyi gör öyle dedi doktor. Hangi gebelik testini önerirsiniz bana
SMO tgce_brs Ayy hiç aklıma gelmedi tühh ☺️ öyle bi tepkiyle karşılacağımı düşünmediğim için kendimi hazırlamadm
SMO Anneolmayahasret Miratech diye bir marka aldım nasıl biliyor musunz doğru sonuç çıkar mı yarın sabah yapıyorum diyorum yarın gecikmenin ikinci günü olacak
Anneolmayahasret SMO o testte bi sorun yasamadim canm .. sabah ilk idrarla yap 3 dmla idrar damlat yoksa test bozulur sonucu banada bildir🌿
Fatmaaygzr SMO ben de bu testle öğrendim hemen çift çizgi çıktı ve koyuydu. Adetim de 2 gün geçmişti ve sonra kan testinde öğrendik ki bebek de daha çok küçükmüş ona rağmen hemen çıktı 🤗
SMO Anneolmayahasret Miratech gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı ama testi yaptıktan bir saat sonra çıktı doğru sonuç mudur sizce
Anneolmayahasret SMO ilk 10 dk icinde cikan sonuc gecerlidir canm ama sen bi kan ver kesin sonucu alirsin ozamn
SMO tgce_brs hayır hiç yoktu yani ilk 7 dk içinde bişe yoktu sonra da bakmadım uyudum uyanınca gördüm ikinci çizgiyi çok koyu değil ama net bi çizgi
SMO Anneolmayahasret tam olarak ne zaman çıktı bilmiyorm ama testi yaptım 7 dk sonra baktım bişry yoktu uyudum uyandığımda ikinci çizgi vardı belirgin bi şekilde