Mhtpctn Kızlarr detaylı ulturasona gırıcem allah kısmet ederse 1 hafta sonra kaç dakıka suruyor bebegı tam net gorebılıyomusuz orda galba oylemı ılk defa gırıcem merak edıyorum 🥰
Rabia95 Mhtpctn bebek eğer doktorun istediği pozisyonlara girerse bi yarım saat, ama uyuyorsa vs 45-50 dkk sürüyor. Ben canım kızımı gördüm dün 💘
miskiamber Mhtpctn benim rahat görmüştü doktorum yarım saat sürdü kilolu olsaydım yada pozisyonu uygun olmasaydı 45 dakika falan sürerdi.. Yüzünü de çok net gördüm miniğimin🥰🥰
tugce67-67 Mhtpctn canım benimki 40 dk sürdü. Benimki yüzünü göstermedi doktor çok uğraştı ,şanslıysan net şekilde yüzünü rahat görürüsğn🙈39 oldum ben hala yüzünü göremedim hep saklıyor🤭
miskiamber Mhtpctn canım belki bebegin pozisyonu güzel olur uzun sürmez bana doktor dedi eger kilolu olsaydın çok zor görürdük gir çık ugrastırırdım seni dedi bende çok zayıf değilim aslında.. Aşırı kilolular için öyle dedi sanırım
G-akkece91 Ben girdigimde kizim hic donmedi 3 saat ugrasti doktor dogru pozisyona gelmesi icin oyuzden tok git yada cikolata ye canim 😍
Mhtpctn G-akkece91 18 haftadır ağzıma tatlı surmuyorum midemi bulandırıyor ama bıseyler yeyıp gıtmeyı denerım
hhb53 Mhtpctn ikiz gebeyim 4 saat sürdü bitane kızım kendını hiç gostermedi. Daha sonra tekrar gittim hastaneye o günde 2 saat uğraştırdı bizi cimcime sonunda gördük ama 😁
_Mrv_ Mhtpctn benimki 25dk falan sürdü güzel görüntü alamadığı için alttan da baktı fakat yine içine sinmedi kalbini güzel göremedi.. bir hafta sonra tekrar gittim o da bi 10dk sürdü ama güzel gördü her şeyi.
miskiamber Mhtpctn yok yok görür canım merak etme sadece biraz ugrasıyoruz dedi benim doktorum.. Doktordan doktora da fark gösterir merak etme 😘