Zcarkit Selam sevgili anneler. 33 haftalık hamileyim bugün nst çekildi. Bebeğim doğru düzgün hareket etmediği için bi türlü istenilen nst çekimi olmadı. Kağıttaki nst çizgileri inişli çıkışlı olması gerekiyormus. Benimki hep düze yakındı yani. Ultrasonda baktığımızda hicbir sıkıntı görünmedi. Yarın bidaha gel dedi doktorum. Bebeği hareketlendirmek için ne yapmalıyım. Siz nst ye girmeden önce neler yiyip içiyorsunuz aceba?
NurseB Zcarkit 1 1.5 saat önce normal öğünümü yiyorum 15 20 dk kala da hurma, çikolata, meyve suyu herhangi birini Yiyorum. Ve nst çekilirken kenarlardan karnımı dürtüyorum sallıyorum bebeğim haraket etsin diye 1 2 dk da bir yapıyorum bunu
Gulcan_89 Zcarkit canım tok git olmadı tatlı filanda ye. Nst çekilirken sola yat. Bazen inatçı olabiliyorlar işte 😊 benimde oluyor bazen. Oksijen veriyorlar hareketleniyor
fosforlukalem Zcarkit ben hastaneye yürüyerek gitmiştim. Bebeğim o sallantıda uyumuş. İlk başlarda hiç hareket etmedi, düğmeye basamadım tabii. Hemşire geldi kontrol etmeye, soğuk su istedim. Anında hareket etmeye başladı. Çikolata ve soğuk suyu öneririm
Zcarkit NurseB Gitmeden bnde tatlı falan yedim ama benim bebe tembel heralde😀 Yarın gorecez bakalım bide sizinki gibi yapayım.
Zcarkit Gulcan_89 valla tatlının dibine vurdum üstüne o kadar su içip yürüdüm yinede bana misin demedi😂
Gulcan_89 Zcarkit inatçı bunlar 😊 oksijen verilmesini iste olmadı. Ben şu an hastanede yatıyorum. Nst çekileceği zaman uyanmıypr bazen. Oksijen veriliyor uyanıyor o zaman😊
FatmaKucuk Zcarkit Karnınız tok olsun ve hurma yiyin mutlaka, ben 3 hurma yiyip giriyorum o kadar hareket ediyor ki anlatamam 🤭
Yaman Zcarkit ben hic bisey yapmiyorum sadece kahvalti yapip gidiyorum ama masallahimiz var o ara uyuyo olabilir
Misssimsek Zcarkit çikolata ve meyve suyu tavsiye ederim. Birde nst çekilirken sol tarafa doğru yatmak da bebeği hareketlendiriyor.
Arinna Zcarkit çikolata yiyordum ben canım birde çok su içiyordum o zaman biraz sıkışıyor ya rahatsız olup sürekli hareket ediyordu