Hilal93 Sevmek3 dikkatli olunduğu sürece bir sıkıntınız sorununuz yoksa yapılır ama eşinizden yardım isteyin çünkü eğilmek uzanmak gerilmek sakıncalı
Mnkannesi Sevmek3 temizligimi yaptim halılarimi yikadim bi koltuklarim kaldi onlari silicem 36 haftalık hamileyim Rabbim yardim ediyor cok sukur
Kuzeymasal Asla ben yapmıyorum. Evlendiğimden beri ayda bir kadın tutuyorum genel temizliği o yapıyor. Hamile iken zaten yapmam. İmkanınız varsa kendiniz yapmayın. Yoksa eğer eşiniz assın kaldırsın. Perdeler ağır oluyor. Uzanmıyorum desende gözden kaçan birşey olur. Aman dikkat canım
Pelo_00 Sevmek3 yapmayın bırakın kirli kalsın ya da eşinizden yardım isteyin çok sıkıntı veriyorsa size birini tutun hamilesiniz ve bu sıcakta başınız döner tansiyonunuz düşer ne olur ne olmaz bazen dikkatli olmakta işe yaramaz bir anlık her şey.
Sevmek3 Bir kadın tutamam. Riskli gebeliğim yok. 3 ayıda doldurduk diye bi cesaretle sildim valla. Ama yorulmuşum ayaklarımın altı agrıyordu.
Sevmek3 Eşim zaten 2 aydır çok iş yaptı bi salon kalmıştı, pandemi süreci azalınca rutin işine başladı hafta sonuda extra işlere gidiyor, iş başa düştü mecbur.
Mircet Sevmek3 4. Ayda öyle bir teşebbüsüm olmuştu perdeleri her hafta düzenli yıkayan biri olarak benimki hastalık gibi bişey sonra ya bişey olsa benim yüzümden diye düşündüm ve bıraktım bakılmazsa bakılmasın boşver bebeğin daha önemli
yumukeller Sevmek3 perdeleri eşim halletmisti ben cam silmiştim 3 gün sonra kırmızı renkte kanamam oldu. Çok şükür bebegime bişey olmadı ama daha tövbe ettim. Yapmayın bence
Zeyyno_ Sevmek3 Bizim perdeler çok büyük olduğu için camları duvarları sildim perdeleri yıkadım ama eşim astı
Sevmek3 Zeyyno_ benim salonun iki camı var ve her iki taraftada boydan boya perde. Eşim zaten çok yoruluyor hafta sonuda çalışıyor. Ben yaptım mecbur
Yasmnguull Sevmek3 camlarımı da kendim siliyorum perdeleri de yıkayıp asıyorum market posetlerimi de 3 kat ben taşıyorum Allaha şükür bir sey olmadı simdiye kadar 😌😌😌
Zeyyno_ Sevmek3 hm doğrudur valla benm her odamda 5pencere var 2ye 3olmak şeklinde dikdörtgen odalarım ve baya büyükler eşim bile taktığında belim koptu ne kadar büyük felan dedi o yüzden ben takamazdm yani uzun süre yukarı bakıp kolumu yukarda tutucaktım camları silerken bile yoruldum diyeblrm