ftsplattt Arkadaşlar alakasiz ama bugun internetten alisveris yaptim ve dolandirildim😪su halimle cok taktım para onemli degil ama asiri dokundu lütfen instgrmdn spamlayabilir misin sayfa adı lütfen spam yapin ( sunglasses.optik )
Asenat34 ftsplattt yaa insanlar neden böyle yapıyor kul hakkına giriyorlar😕 dolandırıldığını nasıl anladın canım cevap mı vermiyolar göndermediler mı
ftsplattt Tugce1803 gözlük siparisi vermiştim 1 liralık gozluk koymus göndermişler ustune engellediler hemen
ftsplattt Asenat34 Anlamıyorum cok etkilendim bende ya alti üstü 300 lira icin nasil boyle kul hakkina giriyorlar 😪cok aglattilar su hormonlarla ne diyim
Pinklovee Ettım canım boyle beleşçilere fırsat vermemek lazım. 2gun oncede kız kardeşimin kartını hacklediler maf oldu, dun benim apartmanımda ayakkabılarımız çalındı gerçekten Allahından bulsunlar kul haklarına gire gire Bi hal oldular.
Asenat34 ftsplattt ya kıyamam üzme canım kendini allahından bulsunlar ne diyelim allah yedirmez onlara da 😕
Serciko ftsplattt bende şikayet ettim şimdi. Tüh be canım ismini yazıncada dolandırıcı diye hesap açmışlar keşke farketseydin çok üzüldüm. Benim ablamda yine instagramdan bir parfüm almıştı orjinal bilmemne bir geldi erkek aftershave koymuşlar hemde çok kötü dandik kokuyor . Yazınca da engellemişlerdi hep aynı taktik. Haram olsun aldıkları para hepsine.
ipek-smr Kızlar bi de son zamanlarda İnstagram hesapları hacklnp en yakınınızı dolandırıyorlar işte A101 de arkadaşım çalışıyor sana çekiliş bilmem nesi yapacak ya da teknosadan bilmem şunu kazanacksın diye çok samimi bir dille konuştuğu için o an dolandırıcı olma ihtimali veremiyorsun aklınızda bulunsun
Serpil51 ipek-smr başımıza geldi bunu özellikle faceboktan yapıyorlar Hesabı çalıp arkadaşlarına Mesaj atıyorlar kimse de şüphelenmiyor arkadaşı olduğu için
Sanslikedi17 ftsplattt güvenilir web sayfası olmayan hiç bir İnstagram sayfasından bir şey almayın. Mesela jokerin insta sayfasında açıklama kısmında joker.com.tr adresi vardır. Böyle web sayfası olmalı whatsapp ve kapıda ödeme yazan hiç bir yerden birleş almayın lütfen. Başınızın gözünüzün sadakası olsun elbet onlardan çıkar bu üzülmeyin.
ftsplattt Sanslikedi17 ilk kez boyle dikkat etmedim sürekli netten alışveriş yaparim dalgınlığıma geldi baskasininda almasina sebep oldum bi de en cok ona uzuldum