Ebru1919 18 haftalık olduk kızlar oksaparı nerden yapıyorsunuz göbekten yapıyorum hala ama bişey olur diye endişelendim
Bus0672 Ebru1919 32 haftalık oldum en başından beri göbekten yapıyorum bazen ara ara koldan vurmuştum ama göbek daha rahat ve yağlı olduğu için kol kadar yakmıyor
Deletedmom320 Bus0672 şuan hala devam mı bende göbekten yapıyorum ama karın büyüyünce yapılabiliyor mu
Bus0672 Deletedmom320 evet hala göbekten yapıyorum zorlanmadan ileri haftalarda nasıl olur bilmiyorum ama şuan rahat yapıyorum çok çok aşırı bi göbeğim yok belki ondan rahat yapıyorumdur
Deletedmom320 Bus0672 belkide büyüdükçe deri geriliyor tutamam diye düşünmüştüm bende inşallah çok büyümezde benimkisi bende göbekten devam ederim
Bus0672 Deletedmom320 yok yok tutuluyor hatta benim bebiş göbek çevresinde ona rağmen tutup vurabiliyorum ilk zamanlar daha çok morarırdı şuan eskisi kadarda morarmıyor
Sanslikedi17 Sssedaa ya bebişe giderse diye düşünüyorum bende daha ikinci ay yeni bitti allah kolaylık versin canım iyiki paylaştın düşündükçe stres oluyordum
Sssedaa Sanslikedi17 bebeğe ulaşmaz canım zaten iğneler küçük ben doktoruma sormuştum yapabildiğim kadar göbekten yap demisti
Zehranur10 Kizlar benimde haftaya dogumum var varislerim sebebiyle kan sulandirici ilaclar kullandim dogum.sonrasida 10 gunluk igne dedi doktorum karnimdan korkuyorum aciyormu?
Sssedaa Zehranur10 iğne acitmiyor sadece ilaç çok az 1 dk falan yakıyor ama öyle dayanlmck bisy değil ilk iğneden sonra alisirsiniz
Deletedmom320 Zehranur10 canım iğneyi zaten hissetmiyosun bile iğne girince ilacı çok yavaşça sık hızlı sokarsan acıtıyor ilaç ne kadar yavaş olursa o kadar acısız oluyor