Mircan
bende aynı senin gibiyim normal icin çabaladım cok istedim, olur dedim ümitliydim.. dün Çatı muayenesi vardı, kafasını hissemedi zaten bebek ters pozisyon kaç aydir. Haftaya tekrar çatı muayenesi icin çağırdı o zamana kadar hergun yürü dedi. Haftaya kadar bi değişiklik olmasa bu çatın dar anlamına gelir ve sezaryan olur dedi zaten bayadir diyordu doktor bunu cunku oglum 37 hafta suan 3080 kg iri bebek ve 1 hafta önden gidiyor doğuma kadar 4 kilo olur diyordu zorlar seni gibisine o yüzden zaten normal doğuma umutsuzlastirmisti beni ama yinede umudum vardı doner diye. Bide bebek hiç kilo almamış hatta bende 1200 kg zayıflamışım. Üzülme dedi zaten önden gidiyordu filan.. Aslinda bu tarz şeylere asla takılan biri değilim cok soguk kanlıyimdir ama dün ne olduysa patladım eve gelince. Sanırım kaç haftanın birikimi dün boşaldı.. korku endişe ailem uzakta vs.. esim buyun benim icin ise gitmedi bana moral oldu sağolsun su an daha iyim ve hayırlısı olsun diyorum… Allah senin hakkindada hayırlısını versin Kuzum❤️